Lamborghini hämärähommissa: Xander, 12, sai elämänsä joululahjan, kun projektiauto oli vaihtunut yön aikana aitoon Aventadoriin

2:08
Lamborghini yllätti omaa superautoaan rakentaneen perheen juuri ennen joulua.

Italialainen Lamborghini jatkoi tänäkin vuonna perinteistä jouluvideokampanjaansa, jossa se nostaa esiin todellisten Lamborghini-fanien elämää suurempia tarinoita ympäri maailmaa.

Useat automediat uutisoivat viime kesänä coloradolaisesta Sterling Backusista ja hänen 12-vuotiaasta pojastaan Xanderista.

Kaksikko on lähes kahden vuoden ajan rakentanut omaa Lamborghiniaan, käyttäen projektiin yli 20 000 dollaria.

– Xander muistuttaa minua nuoresta itsestäni. Hän ymmärtää mekaniikkaa ja pitää asioiden rakentelusta, isä Sterling kertoo.

Ilo irti 3D-tulostimesta

Xanderin innostus Lamborghineihin sai alkunsa videopelistä, jota hän usein pelasi isänsä kanssa. Poika valitsi pelissä aina Aventadorin ja eräänä päivänä hän kysyi isältään, voisivatko he rakentaa oman.

Fyysikkona työskentelevä Sterling myöntää, ettei hänellä ollut hajuakaan, mihin hän oli ryhtymässä. Projekti on kuitenkin edennyt mallikkaasti 3D-tulostimen sauhutessa välillä yötä päivää.

Sterlingin ja Xanderin ainutlaatuinen projekti kiinnitti lopulta myös italialaisvalmistajan huomion. Aluksi tosin hieman negatiivisemmassa mielessä, sillä valmistaja suhtautuu erittäin nihkeästi kaikenlaisiin väärennöksiin.

Lamborghinilla oltiin kuitenkin loppujen lopuksi todella vaikuttuneita kaksikon projektista.

– Tällainen tositarina näin aidosta intohimosta ansaitsee tulla nostetuksi esiin, kertoo Lamborghinin markkinointi- ja viestintäjohtaja Katia Bassi.

Joulu aidon superauton kanssa

Muutamaa päivää ennen joulua Sterling sai puhelun italialaisvalmistajalta, joka halusi yllättää Xanderin ihka aidolla Aventadorilla.

Eräänä yönä valmistajan edustajat kärräsivätkin mustanpuhuvan Aventadorin perheen pihatielle ja vaihtoivat autotallissa maanneen rakennusprojektin oikeaan superautoon.

Katso Lamborghinin video alta.

Lähde: Lamborghini

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja