Mikäli hypit Lamborghinin päällä sen omistajan nenän edessä, älä ihmettele, jos käy näin

Vaikka väkivalta ei koskaan olekaan ratkaisu, on tämän Lamborghini-omistajan reaktio helppo ymmärtää. Rikollisen aineksen onneksi koitui kuitenkin vastapuolen itsehillintä, joka puuttui peliin ja esti suuremmat fyysiset vahingot.

San Franciscossa kuvatulla videolla nähdään tyylikäs, punainen Lamborghini Aventador SV. Video saa yllättävän käänteen, kun ohikulkija päättää heittää kaiken järjen romukoppaan ja juoksee superauton ylitse. Vieressä seisova omistaja tulistuu ymmärrettävästi ja lähtee jahtaamaan vandaalia, joka kuitenkin onnistuu pääsemään karkuun. 

Tilanne ei kuitenkaan päättynyt tähän. Toisella videolla, joka on kuvattu pian ensimmäisen jälkeen, omistaja on kävelemässä takaisin autolleen, kun sama sankari yrittää hypätä auton päälle uudestaan. Omistaja saa vandaalista kuitenkin tiukan otteen ja tönäisee tämän maahan. Ilmeisen huonosti kasvatettu nuorimies naureskelee ja yrittää potkia auton omistajaa haaroväliin.


Vaihda videota klikkaamalla oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Välikohtaus äityy loppujen lopuksi painiksi, jonka jälkeen vandaali jää maahan makaamaan. Videolla ei kuitenkaan näy lyöntiä tai muutakaan päähän kohdistunutta iskua, jonka vuoksi mies olisi esimerkiksi voinut menettää tajuntansa.

***

1:39

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.