Lakers-legenda paljasti yllättävän haaveensa – "Voisin todella harkita"

New York Knicks on ainoa NBA-seura, jonka Magic Johnson voisi harkita omistavansa. Koripallolegenda on jo levittänyt verkkojaan useisiin muiden lajien urheiluseuroihin Yhdysvaltojen huippusarjoissa.

Johnson, 64, omistaa osakkuuksia jalkapallon MLS-seura Los Angeles FC:stä, baseballin Dodgersista, naisten WNBA:n Sparksista ja NFL-organisaatio Washington Commandersista. Los Angeles Lakersin ikoni ei ole kuitenkaan vielä yhdenkään NBA-seuran omistusportaassa.

Johnson edusti koko NBA-uransa Lakersia. Omistajan näkökulmasta kuitenkin New York kiinnostaa Johnsonia enemmän. Lakers-legenda kertoi AP:lle hylänneensä aiemmin mahdollisuuksia Golden State Warriorsista, Atlanta Hawksista ja Detroit Pistonsista.

– Rakastan olla kannattajien seurassa, jotka ovat intohimoisia omasta joukkueestaan. Knicks-fanit ovat sitä ja he ovat fiksuja koripallokannattajia. En ajattelisi varmaan koskaan olevani osana mitään muuta NBA-organisaatiota, Johnson perusteli syitään.

Johnson ei Lakers-taustansa myötä suostuisi omistamaan Knicksiä kokonaan. Pieni osakkuus ihailemastaan newyorkilaisseurasta houkuttaa siitä huolimatta häntä.

– Sitä voisin todella harkita, jos ehtona olisi pieni osakkuus joukkueesta. Muuten haluan pysyä Lakersissa, vaikkakin nykyisin vain kannattajana.

Johnson voitti viisi NBA-mestaruutta Lakersissa vuosina 1980-1988. Hän joutui lopettamaan uransa vuonna 1991 HIV-diagnoosin jälkeen, mutta palasi pelaamaan vielä tähdistöotteluun vuotta myöhemmin.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat