"Laiskoja ja heikkoja" – Manchester United -legenda antoi palaa joukkueen syntipukeista, uusi kärki sai ylistystä

Maalikooste: Manchester United - Galatasaray 2:28
Maalikooste: Manchester United kompastui kahdesta johtomaalistaan huolimatta kotikentällään Galatasarayta vastaan.

Manchester United -legenda Paul Scholes on haukkunut joukkueen topparit Raphael Varanen ja Victor Lindelöfin “laiskoiksi ja heikoiksi” Galatasarayta vastaan jalkapallon Mestarien liigassa koetun 2–3-tappion jälkeen.

Unitedin alkukauden ongelmat saivat jatkoa tiistain kierroksella kotikentällä. Joukkue johti ottelua kahdesti 20-vuotiaan tanskalaiskärki Rasmus Höjlundin maaleilla, mutta kompastui lopulta vajaamiehisenä Casemiron ulosajon jälkeen.

Ottelun jälkeen ManU-legenda Paul Scholes antoi palaa TNT Sportsin lähetyksessä. Koko joukkueen puolustus sai kovaa palautetta.

Sofyan Ambrat ei tietysti ole oikeasti vasen laitapakki, mutta hän jättää tilanteet aivan auki. Lindelöf ja Varane olivat niin laiskoja, niin heikkoja ja me kaikki tiedämme myös, mitä maalivahti Andre Onana teki, Scholes tulitti Mirrorin mukaan.

Scholes kertoi olevansa myös huolissaan Varanesta, jonka loukkaantumiskierre on pahentunut viime keväästä alkaen.

– Hän on ollut yksi parhaista puolustajista, kuten Rio Ferdinand oli, mutta minusta hänen jalkansa alkavat näyttää vähän jähmeiltä. Jos hän ei pysy kunnossa, olisin huolissani hänestä, Scholes kommentoi.

Scholesin mukaan kirvelevässä kotitappiossa oli mukana myös Galatasarayn hyvyyttä. Häntä lämmitti erityisesti uuden hyökkääjän Höjlundin esitys.

– Höjlund oli mielestäni uskomaton. Varsinkaan toisessa maalissa hän ei antanut puolustajille mitään mahdollisuuksia. Hänellä on terve pari kinttuja ja malttia viimeistelyyn, Scholes kehui.

Väkivahva tanskalainen! Rasmus Höjlund vei Manchester Unitedin johtoon Old Traffordilla tavaramerkkimaalillaan 1:30
Rasmus Höjlund loisti Manchester Unitedin hyökkäyksessä Galatasarayta vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat