Manchester Unitedin ilta päättyi katastrofiin – Casemiro punaisella kortilla ulos, argentiinalaistähti latoi rangaistuspotkun ohi ja paikkasi virheensä

Mauro Icardi kuittasi virheensä: karkasi läpiajoon ja vei Galatasarayn 3–2-johtoon 1:38

Manchester United kärsi Galatasaraylle kivuliaan 2–3-kotitappion Mestarien liigan alkulohkon toisella ottelukierroksella. Ottelu alkoi Unitedin kannalta erinomaisesti, mutta suistui raiteiltaan Casemiron ulosajon myötä.

Rasmus Höjlund vei Unitedin johtoon avausjaksolla Marcus Rashfordin syötöstä, mutta vanha United-hyökkääjä, seurassa aikanaan vähäiselle vastuulle jäänyt Wilfried Zaha tasoitti ottelun Galatasaraylle vielä ennen taukoa.

Toisella puoliajalla Höjlund karkasi läpiajoon ja iski Unitedin jo 2–1-johtoon, mutta hetkeä myöhemmin seurannut puolustuspään merkkausvirhe turkkilaisten vastahyökkäyksessä maksoi 2–2-tasoituksen. Maalintekijänä Kerem Aktürkoglu.

Ottelun käännekohta koettiin 77. minuutilla, kun hapuillen viime ajat pelannut Unitedin kesän jättihankinta maalinsuulle, Andre Onana, antoi heikon avauksen jalalla, josta seuranneessa vaaratilanteessa Casemiro liukui itselleen toisen varoituksen ja ulosajon.

Hurjaa draamaa Manchesterissa: Casemiro punaisella kortilla ulos, Mauro Icardi ampui rankkarin ohi 2:35

Pallo vietiin pilkulle, mutta argentiinalaiskärki Mauro Icardi latoi pallon ohi maalin. PSG:stä turkkilaisten riveihin saapunut Icardi ei jäänyt harmittelemaan tilannetta, vaan karkasi paitsion rajalta kolme minuuttia myöhemmin läpi ja roikotti pallon kotijoukkueen maaliin.

Galatasaray pelasi avausottelussaan Kööpenhaminan kanssa 2–2-tasapelin. United puolestaan hävisi Bayern Münchenille vieraissa 3–4. Unitediakin vastaan osunut nuori Bayern-hyökkääjä Mathys Tel pelasti saksalaiset Kööpenhaminassa tiistaina. Kotijoukkue johti ottelua 1–0, mutta Bayern nousi lopulta 2–1-voittoon.

Otsikkoa muokattu kello 23.59. Casemiro ajettiin kentältä kahden varoituksen myötä, ei suoralla punaisella kortilla.

Väkivahva tanskalainen! Rasmus Höjlund vei Manchester Unitedin johtoon Old Traffordilla tavaramerkkimaalillaan 1:30