Lahtelaisen Nikon kosinta Joulupukin kuumassa linjassa sai Mona-rakkaan tärisemään – "Nyt sai kyllä yllätettyä tosi isosti"

5:06
Kuuntele rakastuneen kihlaparin haastattelu – näin tilanne aamulla sujui Monan ja Nikon kotona!

Lahtelainen Niko Reinikainen päätti yllättää rakkaansa jouluaattoaamuna. Tyttöystävä Mona Marjamaa on jouluihminen henkeen ja vereen, ja aattoaamun ehdoton kohokohta on aina ollut Joulupukin kuuma linja. Tänä jouluna kuuma linja olikin henkilökohtaisempi kuin Mona olisi koskaan voinut kuvitella.

Pariskunnan herätyskello soi jouluaattona perinteisesti 7.30, jotta he ehtisivät television ääreen Monan joulun lempiohjelmaa katsomaan.

Ylen klassikko-ohjelma sai Nikon lähettämästä viestistä erikoisen käänteen. Tonttu pyysi joulupukilta apua, koska ”vähän isompi tonttu on lähettänyt kysymyksen”.

Rakastan sinua aina ja ikuisesti ja siksi esittäisinkin kysymykseni: Rakas Mona, tuutko mun vaimokseni? Terveisin Niko Lahdesta, luki Nikon kirjeessä.

Vastasin: Kyllä, tahdon

Nikon yllätys oli täydellinen, ja tuleva vaimo vastasi kyllä, tahdon.

– Ihan tärisyttää. Kerrankin joku muu saa pasmat sekaisin, Mona kertoo MTV Uutiset Liven soittaessa vastakihlatulle parille.

Vielä häitä ei ole suunniteltu, ja joulu jatkuu lämpimissä ja perinteisissä merkeissä; sauna lämpiää, myöhemmin syödään ja pelataan lautapelejä lahjojen avauksen lomassa.

Sukulaisten, ystävien ja median huomio löi Nikon ällikällä. Viimeiset kolme tuntia hän on vastannut puheluihin ja viesteihin.

– En ikinä ajatellut, miten Niko voisi minut kosinnalla yllättää, mutta nyt kyllä sai yllätettyä. Tosi isosti. En osannut odottaa mitään tällaista.

Monalle joulu on aina rakas juhla, mutta tämä joulu on hänen sanojensa mukaan vielä rakkaudentäytteisempi.

MTV Uutiset onnittelee paria!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja