Lähes miljardin netonnut Floyd Mayweather kuittaili Cristiano Ronaldolle ja kumppaneille – "Ei millään pahalla, mutta..."

Floyd Mayweather juhli yökerhossa ennen ampumavälikohtausta 0:30

Nyrkkeilytähti Floyd Mayweather on korostanut erityisyyttään tienattuaan 2010-luvulla yli 915 miljoonaa dollaria. 

Talouslehti Forbesin mukaan Mayweather oli vuosikymmenen parhaiten ansainnut urheilija noin 825 miljoonan euron tienesteillään. Hän jätti taakseen esimerkiksi jalkapallotähdet Cristiano Ronaldon (722 miljoonaa euroa) ja Lionel Messin (677) sekä koripallon NBA-suuruuden LeBron Jamesin (613).  

Mayweather on onnitellut Forbesin kokoaman listan jäseniä sosiaalisessa mediassa, mutta ei samalla malttanut olla naljailematta muille. 

– Ei millään pahalla, mutta sain nämä luvut kasaan käytännössä viidessä vuodessa muutaman sivussaolojakson takia, ja ilman yhteistyökumppanuuksia. En ole koskaan halunnut niitä, sillä olen aina halunnut olla oma pomoni ilman rajoituksia, oman TMT-brändin luonut Mayweather kirjoittaa. 

– Voitte sanoa mitä tahansa Floyd Mayweatherista, mutta numerot ja kunnianosoitukset eivät valehtele. Tässä on kyse kovasta työstä, sitoutumisesta ja oman arvonsa tuntemisesta. 

Mayweather asteli vuosikymmenen aikana kehään kymmenen kertaa. Yhdysvaltalaisen pankkitiliä lihottivat varsinkin jättiottelut Manny Pacquiaoa ja UFC-tähti Conor McGregoria vastaan. Mayweather on voittanut kaikki uransa 50 taistoa.  

Lue myös:

    Uusimmat