Lähde paljastaa lisätietoja prinssi Harryn vierailusta Iso-Britanniassa – poikansa puheista loukkaantunut Charles suunnitteli salaista kahdenkeskistä tapaamista

1:36
Seuraako prinssi Harry äitinsä prinsessa Dianan jalanjälkiä?

Prinssi Charlesin kerrotaan halunneen selvittää välinsä kuopuksensa prinssi Harryn kanssa kahden kesken.

Yhdysvaltoihin vuonna 2020 muuttanut prinssi Harry saapui nopealle vierailulle Iso-Britanniaan heinäkuun alussa edesmenneen äitinsä prinsessa Dianan kunniaksi tehdyn uuden patsaan julkistamistilaisuuteen. Vuonna 1997 auto-onnettomuudessa menehtynyt Diana olisi täyttänyt 1. heinäkuuta 60 vuotta. 

Harrylla on tällä hetkellä tiettävästi vaikeahkot välit sukulaisiinsa brittihovissa, sillä prinssin julkisia avautumisia hänen elämästään kuninkaallisena ei ole sulatettu kaikkien hovin jäsenten mielissä kovinkaan hyvin. Erityisesti Harryn isän prinssi Charlesin on kerrottu olleen varsin pahoillaan poikansa toiminnasta. 

Charlesia läheinen lähde kertoo Daily Mailille, että prinssi-isä oli suunnitellut kahdenkeskisen päivällisen Harryn kanssa tämän tuoreimmalla Iso-Britannian matkalla. Lähteen mukaan Charlesin, joka oli Dianan patsaan julkistamisen aikaan tiettävästi Skotlannissa, aikoi matkustaa takaisin Lontooseen selvittääkseen välinsä Harryn kanssa. 

Lähde kertoo Charlesin olleen erittäin hermostunut ja "kammoksuneen" päivällistä, jolla hän ilmeisesti pelkäsi lipsauttavansa jotain, minkä Harry olisi tulkinnut väärin ja toistanut vaimolleen herttuatar Meghanille parin kotona Kaliforniassa.

Epäselvää on kuitenkin, että tapahtuiko päivällinen suunnitellusti. Puheet kuitenkin Charlesin ja Harryn kahdenkeskisen tapaamisen suunnitelmista kielii, että Harryn ja kuninkaallisen perheenjäsenten välien parantuminen on saattanut alkaa edistyä. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja