Lähde: Chelsea näytti hauista ManUlle – Joao Felix haaviin

The Athleticin mukaan Portugalin maajoukkuetähti Joao Felix siirtyy lainalle Valioliiga-seura Chelseaan.

Felix, 23, on ollut kuuma peruna talven siirtomarkkinoilla. Felixin seurajoukkue Atletico Madrid on hakenut hänelle uutta osoitetta tulenaran tilanteen keskellä.

Felix ja Atleticon manageri Diego Simeone ovat ajautuneet ilmiriitoihin, minkä myötä huippulupaavaa hyökkääjää on kaupiteltu Euroopan huippuseuroille.

Felixiä vietiin tovin ajan Mancester Unitedin riveihin. United ei kuitenkaan lämmennyt Atleticon vaatimuksista. Lähteiden mukaan Atletico olisi halunnut useiden miljoonien lainakorvauksen, minkä lisäksi lainaseuran pitäisi maksaa Felixin 275 000 punnan (312 000 euron) viikkopalkka kokonaisuudessaan.

The Athleticin toimittajan David Ornsteinin mukaan Atletico ja Valioliiga-seura Chelsea ovat päässeet suulliseen sopuun Felixin lainasiirrosta. Ornsteinin mukaan Chelsea maksaa 11 miljoonan euron korvauksen Felixistä.

Felixiä on pidetty jo vuosien ajan yhtenä jalkapallomaailman kovimpana lupauksena. Felix siirtyi kesällä 2019 portugalialaisesta Benficasta Atleticoon. Raporttien mukaan siirtosumma oli peräti 127,2 miljoonaa euroa.

Felix on iskenyt tällä kaudella 14 La Liga -ottelussa neljä maalia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja