Lady Gagasta tehtiin kahdeksan erilaista vahanukkea – katso kuvat!

Lady Gaga on vahattu ja ikuistettu päästä varpaisiin kahdeksan kertaa. Kahdeksan uutta vahanukkea julkaistiin samaan aikaan kahdeksassa eri paikassa.

24-vuotias laulaja ja pop-ikoni Lady Gaga on päässyt ryminällä esille legendaarisissa Madame Tussaudsin vahamuseoissa: muovisia Lady Gagoja voi tästä edes ihailla Lontoossa, New Yorkissa, Las Vegasissa, Hollywoodissa, Amsterdamissa, Berliinissä, Shanghaissa ja Hong Kongissa. Jokainen vahanukke on erilainen.

Brittiläinen luomus kantaa yllään tummansinistä Armanin pukua ja Philip Treacyn suunnittelemaa hattua, jossa keikkuu lankapuhelin.

Amsterdamissa nähdään vaalea ja lilahiuksinen Gaga, jonka yllä on valkoinen takki ja ihonväriset kokovartalosukkahousut. Gaga keikkui tällaisessa lookissa Kööpenhaminassa vuonna 2009.

Hong Kongissa nähdään surumielisistä harlekiineista inspiroitu versio suorilla hiuksilla, Shanghaissa taas mustanpuhuva Gaga ihastuttaa erikoisella meikkivalinnallaan; musta sahalaitainen salama kasvoja koristaen.

Berliinissä nähdään Minni Hiirimäinen Gaga mustassa satiinibodyssa mustine huulineen ja korkeine bootseineen. Tällainen Gaga nähtiin Lontoossa huhtikuussa 2009.

New Yorkissa Gaga on piikikäs – kirjaimellisesti – ja Hollywoodissa pitsin peitossa, Las Vegasissa mustassa kiiltävässä bodyssa, omista hiuksista rakenneltu rusetti päänsä päällä.

Mikä Gaga on suosikkisi? Kommentoi alla olevaan laatikkoon!

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: GettyImage/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja