Lady Gaga näytti kaiken: Tähtien intiimilävistykset

Laulaja Lady Gaga kohahdutti tällä viikolla asussa, joka paljasti tähden intiimialueen lävistyksen. Tempaus oli varsin raju, mutta ei ensimmäinen. Nämä tähdet ovat koukussa lävistyksiin.

Intiimialueen lävistykset eivät ole vielä menneen talven lumia, jos on uskominen Lady Gagan tämänviikkoiseen esiintymiseen paljastavassa asussa. Laulaja ei ole ensimmäinen tähti, joka on kertonut lävistäneensä intiimialueensa, The Frisky uutisoi.

Laulaja Lady Gaga esitteli uuden klitorislävistyksensä tällä viikolla New Yorkissa. Tätä tyttöä ei todellakaan ujostuta.

Poptähti Rihannalla on lävistys oikeassa nännissään.

Laulaja Janet Jackson on oikea konkari lävistyksissä. Yllättävää kyllä, nenälävistys sattui hänen mielestään eniten, ei nänni- tai genitaalilävistys.

Paha poika Tommy Lee on lävistänyt sukukalleutensa.

- Jos sinulla ei ole rohkeutta lävistää genitaalejasi, et ole selvinnyt 90-luvusta, mies on kerskaillut.

Vuonna 2007 muusikko Pete Dohertyn väitetään yllättäneen silloisen tyttöystävänsä Kate Mossin valtavalla penisrenkaalla.

Laulaja Christina Aguileralla oli aikoinaan lukuisia lävistyksiä. Sittemmin hän luopui niistä, mutta jätti nännilävistyksen paikoilleen "tunnesyistä".

Laulaja Pink antoi valokuvaajien kuvauttaa nännilävistyksensä.

Seurapiirineiti Nicole Richie pisti vielä paremmaksi ja näytti koko rintavarustuksensa catwalkilla. Esitys oli showta, mutta hätkähdytti silti.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: thefrisky.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja