Lady Gaga ei pysty nukkumaan ilman naispuolista alaistaan

Laulaja Lady Gagasta on tehty kohahduttava elämäkertakirja, jossa naisen väitetään kohtelevan assistenttiaan Angela Ciemnyä erittäin erikoisesti.

Poker Face: The Rise And Rise Of Lady GaGa -nimisessä kirjassa kerrotaan Gagan rakastuneen Angelaan, tähti ei voinut elää ilman tätä.

- Me vietimme yhdessä aina koko päivän: aamulla meikkasimme yhdessä, illalla menimme nukkumaan yhdessä, Angela kertoo, mutta täsmentää, ettei suhteessa ollut mitään seksuaalista hänen puoleltaan.

- Olen naimisissa, ja yritin selittää hänelle että minun täytyy mennä nukkumaan aviomieheni viereen. Kun lähdin, en ehtinyt olla kauaakaan poissa kun Gagalta tuli viesti: "Kaipaan sinua Ange, voitko tulla takaisin". Hän aneli myös aviomieheltäni minulle lupaa mennä takaisin hänen sänkyynsä, Ciemny kuvailee tähden ja hänen suhdetta.

Assistentti sanoo suostuneensa nukkumaan usein tähden kanssa, sillä hän ei enää nähnyt järkeä lähteä omaan kotiinsa, kun Gaga herätti heidät kuitenkin viimeistään tunnin kuluttua hänen lähdöstään.

Aiemmin Angelan aviomies Dave Ciemny on kertonut että Gaga on joutunut sairaalaan viimeisen vuoden aikana kuusi kertaa rajun laihduttamisen vuoksi.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat