Lääkärit varoittavat huulia suurentavasta somekikasta – voi johtaa jopa sydänoireisiin

TikTok-käyttäjä huomasi erektiovoiteen suurentavan huuliaan. Asiantuntijat varoittavat kauneuskikkaan liittyvistä riskeistä.

Jerry Mal julkaisi TikTok-tilillään videon, jolla hän kokeilee, tekeekö erektiovoide huulista täyteläisemmän näköiset.

Mal kertoo saaneensa inspiraation eräästä elokuvasta, jonka brittilehti Daily Mail osaa kertoa romanttiseksi komediaksi nimeltä A Nice Girl Like You.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Se mikä toimii fiktiivisessä maailmassa, näyttää toimivan myös tosielämässä.

Mal hieroo erektiovoidetta huulilleen. Hänen tavoitteenaan on pyyhkiä voide pois kymmenen minuutin jälkeen, mutta huulten kihelmöinti muuttuu niin kovaksi, että miehen on pakko luovuttaa kahdeksan minuutin kohdalla.

Lopputuloksena Mal saa isommat huulet, joihin hän kertoo olevansa tyytyväinen.

Videolla on jo yli 3,5 miljoonaa katselukertaa. Moni kommentoija kertoo haluavansa kokeilla itsekin kikkaa. Asiantuntijat ovat rynnänneet varoittamaan, miksi huulien suurentaminen erektiovoiteella on huono idea.

Älä levitä erektiovoidetta huulille

Erektiovoiteen tarkoitus on lisätä verenkiertoa peniksessä ja näin vahvistaa erektiota. Usein erektiovoiteet sisältävät alprostadiilia, lääkeainetta, joka laajentaa valtimoita.

Penikseen virtaava veri tekee elimestä suuremman. Sama efekti pätee huuliin.

Yhdysvaltalainen ihotautilääkäri Hadley King sanoo Insiderille, että erektiovoidetta tai muitakaan voimakkaita tuotteita ei tulisi laittaa huulten herkälle iholle. Esimerkiksi alprostadiili voi aiheuttaa huulille levitettynä pistelyä, turvotusta, ihon kuoriutumista tai allergisen reaktion.

Lisäksi erektiovoidetta voi päätyä huulilta suuhun. Nieltynä voide voi aiheuttaa verenpaineen nousemista, sydämentykytystä, rintakipua ja päänsärkyä.

Metro-sivuston haastattelema ihotautilääkäri Ross Perry sanoo, että erektiovoiteen levittäminen huulille voi lisäksi laukaista huuliherpeksen, mikäli on sellaiselle altis.

Turvottava vaikutus kestää vain hetken

Erektiovoidetta ei kannata kokeilla huulten suurentamiseen käytännöllisistäkään syistä.

Kikan hyötyjä ja riskejä punnitessa kannattaa pitää mielessä, että voiteen turvottava vaikutus kestää noin tunnin – parhaimmillaankin vain pari tuntia.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat