Kysyisitkö näitä numeropalvelusta? Juhannuksen oudoimmat soitot!

Juhannuksena kaupungit ovat hiljaisia, mutta numeropalvelussa piisaa töitä – suomalaiset kyselevät puhelimitse niin korttipelien sääntöjä kuin anopin sijaintiakin.

Juhannuksena puheluita tulee runsaasti. Selvästi eniten kysyttiin takseja, kauppojen ja muiden palveluiden aukioloaikoja. Lisäksi haettiin apua ihan käytännön ongelmiin, kuten kuinka kauan pöydälle unohtuneet herkkusienet säilyvät tai mitä bensaa tulisi autoon tankata.

Juhannuksena moni pelailee jotakin, joten pelien säännöt, tietokilpailu- ja vedonlyöntivastaukset kiinnostivat. Ja toki myös EM-jalkapallon tuloksia haluttiin tietää, 020202 Palvelusta kerrotaan.

Säätietoja kaivattiin maalla ja merellä. Esimerkiksi sateisella alueella haluttiin tietää, missä paistaa aurinko, että tietää mihin suuntaan lähteä. Palvelusta kysyttiin myös esimerkiksi juhannuskokkojen polttopaikkoja, ja moni kaipasi tietoja juhannusjuhlista ja –tansseista.

Hukassa avaimet ja anoppi

Juhlahumussa monelta oli kadonnut kännykkä, lompakko ja avaimet. Kavereita etsittiin ja joltakin oli anoppi hukassa.

- Muutama asiakas oli itse eksyksissä ja tarvitsi paikannus- ja kartta-apua. Viikonpäiväkin oli osan muistista kadonnut. Moni lomalainen oli jo sunnuntaina hoitamassa virka-asioita, kun luuli, että on maanantai, Nollakakkosesta todetaan.

020202 Palvelun juhannukseen kuuluvat myös erikoiset kysymykset, joita sateli tänäkin vuonna: mitkä ovat ne kaksi päivää Suomessa, jolloin ei ole kenenkään nimipäivä ja minkä väriseksi smurffi muuttuu, jos sitä kuristaa. Haluttiinpa myös tietää onko tomaatti hedelmä vai marja, mikä on iPhone-puhelimen paino tai Zimbabwen lämpötila.

Juhannuksen lisäksi muita kiireisiä aikoja numeropalvelussa ovat joulun aika, uusivuosi, vappu sekä koulujen päättäjäiset.

Deski/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja