Kysely paljastaa: Jos tapaat uuden deitin täällä, päädytte kaikista nopeimmin sänkyyn

8:10

Amerikkalaisen deittisivuston tekemän kyselyn mukaan uuden deitin tapaamispaikalla on väliä sen suhteen, päädyttekö keskiarvoa nopeammin vai hitaammin vällyjen väliin, kertoo Mirror.

Miksi naiset teeskentelevät orgasmin? Katso keskustelua yllä olevalta videolta!

Oletko koskaan kuullut "kolmien treffien säännöstä"? Siitä, että deitin kanssa pitäisi mennä sänkyyn vasta kolmansien treffien jälkeen? Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan ihmiset todellisuudessa odottavat yleensä hiukan pidempään – neljänsiin treffeihin.

Tutustumispaikalla on kuitenkin väliä siinä, kuinka nopeasti deitin kanssa päätyy sänkyyn. Kyselytutkimuksessa kävi ilmi, että treffit johtavat nopeimmin seksiin, jos kumppanin tapaa lomalla.

Kyselytutkimuksen on tehnyt IllicitEncounters.com -deittisivusto, joka on suunnattu avioituneille ihmisille. Kyselyyn vastasi yhteensä noin tuhat käyttäjää.

Parhaat paikat lomalla ja baarissa

Sivuston tutkimuksen mukaan seksiä harrastetaan uuden tuttavuuden kanssa lomalla keskimäärin kaksien treffien jälkeen. Jos kumppanin tapaa yökerhossa tai baarissa, on treffien keskiarvo 2,2.

Näin nopeasti sänkyyn pääsee tapaamispaikasta riippuen

 • Lomalla – 2 treffit
 • Yökerhossa tai baarissa – 2,2 treffit
 • Deittisivustolla- tai sovelluksessa – 2,5 treffit
 • Ystävien kautta – 3 treffit
 • Sokkotreffit – 3,3 treffit
 • Sosiaalisen median kautta – 4 treffit
 • Sattumalta – 5 treffit
 • Harrastuksen kautta – 5,5 treffit
 • Salilla – 6 treffit
 • Työn kautta – 7 treffit

Kolmanneksi nopein tapa päästä uuden tuttavuuden kanssa sänkyyn on deittisivustojen tai -sovellusten kautta. Tämä tapahtui kyselyn mukaan keskimäärin 2,5 treffien jälkeen.

"Kolmien treffien sääntöä" noudattavat tutkimuksen mukaan vain ihmiset, jotka tapaavat ystäviensä kautta.

Tutkimuksen mukaan seksiä harrastetaan kuitenkin keskimäärin neljänsien treffien jälkeen.

Huonoimmat paikat tavata kumppani tulevaa seksiä ajatellen olivat kuntosali, jossa tapaamisen jälkeen petipuuhiin päästiin vasta kuudensilla treffeillä, ja työpaikka, jossa tavattuaan tarvittiin vielä seitsemät treffit.

Viimeinen mahdollisuus?

IllicitEncounters.comin edustaja Christian Grant selittää tulosta muun muassa sillä, että lomalla ihmiset tarttuvat helpommin hetkeen ja päätyvät sänkyyn nopeammin kuin kotona, sillä he saattavat pelätä, ettei toista enää näe koskaan.

– Alkoholi ilmiselvästi tehostaa keskustelujen määrää niillä ihmisillä, jotka tapaavat yökerhoissa ja baareissa, Grant sanoo.

Deittisovellusten osalta mies taas selittää matalaa tulosta esimerkiksi sillä, että myös monet etsivät palveluista vain seksisuhteita.

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja