Mainos

"Kyselen itseltäni, onko tämä todella todellista" – bestmanilta röyhkeä temppu ystävänsä häissä

Nimettömänä pysyttelevän morsiamen häissä eräs vieras päätti kosia tyttöystäväänsä!

Slate-lehden palstalla kysyjät pyytävät apua erilaisiin ongelmiin – ja tämä ongelma todella on omaa luokkaansa! Nimettömänä pysyttelevän morsiamen häissä sattui erikoinen käänne, kun aviomiehen paras ystävä päätti kosia tyttöystäväänsä kesken häiden.

Kysyjä on ollut yhdessä miehensä kanssa jo vuosia, ja heillä on yhteinen lapsi. He päättivät viimein avioitua, koska heillä oli rahaa järjestää hulppeat juhlat. Aviomies luonnollisesti valitsi bestmanikseen ystävänsä, jota tekstissä kutsutaan Johniksi.

Aluksi häät sujuivat perinteisellä tavalla: morsiamen äiti liikuttui ja tunnelma oli katossa.

– Ilmapiiri oli liikuttava. Itse asiassa niin liikuttava, että John alkoi kesken seremonian kosia pitkäaikaista tyttöystäväänsä, ”Janea”, ja paljasti samalla tämän raskauden. En edes kuullut aviomieheni kirjoittamia avioliittovaloja loppuseremonian aikana, koska Jane nyyhkytti onnesta, hänen yllättynyt perheensä oli myös kutsuvieraina häissä ja lähellä istuvat ihmiset onnittelivat häntä. Jopa häiden videokuvaaja siirsi kuvan häneen useasti seremonian aikana, eikä (videon) puheensorinan yli kuule mitään, kysyjä kuvailee.

– Kun John piti maljapuheen, hän pyysi anteeksi sitä, että tempautui mukaan hetkeen, ja puhui sitten hänen ja Janen yhteisestä tulevaisuudesta ja tuskin mainitsi meitä. Häävastaanoton aikana Johnista ja Janesta tuli vieraidemme huomion pääasiallinen kohde. John jopa ylitti itsensä ja pyysi bändiltä erityistä kappaletta hänelle ja Janelle tanssilattialla. En ole koskaan ollut huomiohakuinen, enkä olisi edes välittänyt, jos hän olisi kosinut seremonian jälkeen, mutta nyt, viikkoja myöhemmin, kiehun edelleen raivosta. Olen niin shokissa ja vihainen, että kyselen itseltäni, onko tämä todella todellista.

Pari ei ole keskustellut Johnin kanssa häiden jälkeen, ja vaikka vieraat pitivät tekoa röyhkeänä, heistä tuoreen avioparin kannattaisi vain unohtaa asia. Kysyjän aviomies on vitsaillut, että alkaa taas ystäväksi Johnin kanssa, jos tämä vain maksaa 40 000 dollaria ”omasta osuudestaan hääjuhlaa”.

Slate-lehden Mallory Ortberg neuvoo pariskuntaa keskustelemaan asiasta Johnin kanssa. Aviomiehen tulisi kertoa parhaalle ystävälleen, miltä tämän käytös todella tuntui. Joko John pyytää anteeksi, tai sitten ei; joka tapauksessa asia kannattaa ottaa esiin, sillä hiljaa oleminen ei ole ainoa vaihtoehto.

– Mikä tulos sitten onkin, ”hiljaisen kiehumisen” ja ”Johnin ikuisen hylkäämisen” välillä on ainakin yksi askel, varsinkin, kun miehesi ja hän ovat olleet parhaita ystäviä pitkään.


**

0:49

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.