Kylie Minogue taitaa rohkean ja räväkän tyylin salat – katso kuvat!

Laulaja Kylie Minogue on rohkea ja räväkkä pukeutuja, joka ei anna ikänsä olla este nuorekkaidenkaan vaatteiden valitsemiselle.

Laulaja Kylie Minogue, 44, on vuosien saatossa kehittynyt tyylikkääksi pukeutujaksi, joka ei peljää rohkeitakaan asuja. Minogue on bongattu viikon sisään upeissa nuorekkaissa asukokonaisuuksissa, jotka osoittavat, millainen tyylitaituri laulajattaresta on vuosien mittaan kehittynyt.

Eilen Minogue bongattiin nuorekkaassa nahkatakissa, jonka erikoinen leikkaus oli hyvin naisellinen. Korkokenkien ja legginsien kanssa yhdistetty takki oli samanaikaisesti sekä nuorekas että tyylikäs.

Minogue uskaltaa sonnustautua myös vaaralliseen leopardikuosiin – ja onnistuu näyttämään siinä erityisen tyylikkäältä. Rohkea kuosi pukee hoikkaa Minogueta upeasti ja antaa hänestä hyvin nuorekkaan kuvan.

Paljaan pinnan esitteleminen ei ole koskaan arveluttanut Minogueta. Laulajatar bongattiin aiemmin tällä viikolla pitsimekossa, jonka läpi näkyivät uskaliaasti hänen säärensä. Rohkeasta yksityiskohdasta huolimatta tälläkin kertaa Minogue oli äärimmäisen tyylikäs.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja