Kuvat: VilleGalle juhli tennareissa – pukuloistoa Kimin ja Mintun häistä

Räppäri saapui Kimi Räikkösen ja Minttu Virtasen häihin tyylilleen uskollisena.

Italian Toscanassa juhlittiin eilen sunnuntaina formulakuski Kimi Räikkösen ja Minttu Virtasen häitä helteisessä säässä.

Vieraiden joukossa oli myös suomalaisia muusikoita. Yksi heistä oli JVG-räppiduon jäsen VilleGalle, joka pysyi myös häissä tyylilleen uskollisena. Hän oli yhdistänyt kokomustaan pukuun lierihatun, keltaiset aurinkolasit ja Adidaksen tennarit.

Myös JVG:n toinen jäsen Jare oli sonnustautunut lierihattuun ja aurinkolaseihin. Hän julkaisi tyylistään kuvan Instagramissa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Iltalehden mukaan Jare ja VilleGalle saapuivat häihin yhdessä laulaja Pete Parkkosen ja entisen jääkiekkoilijan Kimmo Pikkaraisen kanssa.

Monet häiden naisviraista olivat valinneet ylleen kesäisen heleitä värejä. Mitään yhtenäistä pukeutumisteemaa ei kuvien perusteella ollut, sillä vierailla nähtiin kaikkea pitkistä hulmuavista helmoista minimekkoihin ja vaaleista pastilliväreistä mustaan.

Heleänpunaiseen pitkään mekkoon oli sonnustautunut muun muassa Ferrarin tallipäällikön Maurizio Arrivabenen vaimo.

Kimi ja Minttu vihittiin San Galganon luostarikirkossa Italian Toscanassa, lähellä Chiusdinon ja Monticianon kaupunkeja.

Lue myös:

    Uusimmat