Kuvat: Tätä on odotettu! Uhkeat pluskoon mallit hurmasivat seksikkäissä alusvaatteissa

New Yorkin muotiviikoilla kävi kuhina, kun pluskoon mallit esittelivät isokokoisille naisille suunnattua alusvaatemuotia. Malliston suunnittelijana ja keulakuvana seisoo plusmalli Ashley Graham.

Vuoden 2015 New Yorkin muotiviikot todistavat, että mallimaailma on murroksessa: ensin catwalkilla nähtiin 18-vuotias down-malli, nyt vuorostaan alusvaateshow, jota tähdittivät pluskoon mallit.

Jos kuva näy selaimellasi, katso se täältä.

Jos kuva näy selaimellasi, katso se täältä.

28-vuotias huippumalli Ashley Graham suunnitteli kanadalaiselle
Addition Elle -alusvaatebrändille seksikkään malliston, joka on eritoten suunnattu pluskokoisille naisille. Positiivista kehonkuvaa intohimoisesti kampanjoiva Graham nähtiin myös itse lavalla muiden XL-mallien kanssa.

Jos kuva näy selaimellasi, katso se täältä.

Ashley Graham itse on kokoa 44, ja hän ensimmäinen pluskoon malli, joka on poseerannut Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.

Shown aikana ihmiset lisäsivät sosiaaliseen mediaan kuvia hashtagein  #IAmSizeSexy tukeakseen muodin ja mallien monipuolisuutta: kaikki koot ovat seksikkäitä.

Jos et näe videota, katso se täältä.

Jos et näe videota, katso se täältä.

Jos et näe videota, katso se täältä.

Malli Michelle Olson.

Lisäksi itse Ashley Graham toimii #PlusIsEqual -kampanjan kasvoina, jonka tarkoituksena on tukea sitä, että myös kurvikkaat naiset hyväksytään mallimaailmassa, jossa tunnetusti ihannoidaan pitkiä, laihoja ja androgyynejä ihmisvartaloita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja