Mainos

Kuvat: Tässä on Amerikan kallein koti – hulppealla lukaalilla hintaa yli 230 miljoonaa euroa!

Los Angelesissa Bel Airin hienostoalueella sijaitsevassa talossa on kaikkea, mitä ihminen voi kuvitella.

Kiinteistömoguli Bruce Makowsky tunnetaan Yhdysvalloissa hyvin. Miehen käsialaa ovat maan monet luksustalot ja nyt hän on paljastanut maailmalle uusimman mestarinäytteensä.

Los Angelesin Bel Airissa sijaitseva kiinteistö rikkoo kaikki vanhat ennätykset, sillä siitä tuli Amerikan kallein koskaan myynnissä ollut talo.

Kartanon hintalappu onkin huima: 250 miljoonaa dollaria, eli lähes 233 miljoonaa euroa.

Tilaa riittää

Entä mitä kaikkea sillä rahalla saa? Juuri valmistunut pytinki sijaitsee 3 530 neliön kokoisella tontilla vehreiden palmujen keskellä, oman vallihaudan ympäröimänä.

Talossa on neljä kerrosta, kaksi hissiä, 12 makuuhuonetta, 21 kylpyhuonetta, viisi baaria, kolme keittiötä ja neljä keilarataa. Taloon kuuluu luonnollisesti valtava, lasista valmistettu uima-allas. Altaan yhteydessä on elokuvateatterin kokoa vastaava valkokangas.

Kartanon katolla komeilee 1980-luvun Airwolf-tv-sarjassa nähty helikopteri.

Kauppaan kuuluu niin ikään oma spa- ja liikuntakeskus, kaksi täyttä viinikellaria, harvinaisten keräilyautojen arvokas kokoelma halleineen ja yli 100 tarkoin valittua taideteosta.

Joka lapsen unelma: pelihuone täynnä karkkia

Ja sitten on jokaisen lapsen unelma: pelihuone, jossa on pullollaan karkkia oleva seinä. Monelle mieluinen saattaisi olla myös James Bond -teemainen elokuvateatteri, jossa on 40 istumapaikkaa.

– Ei ole tavallista, että talo myydään näin täydellisesti varusteltuna. Koti on paitsi sisustettu taiteella ja arvoautoilla, mutta myös jokainen yksityiskohta on eksoottinen ja suurten massojen saavuttamattomissa, talon kiinteistönvälittäjä Rayni Williams arvioi.

Bam Luxury Development -yrityksen omistaja Bruce Makowskyn mukaan talon valmistuminen kesti yli neljä vuotta. Makowskyn mielestä kiinteistö on suunniteltu palvelemaan erityisesti miljardöörien vaativaa makua ja tarpeita.

Mikäli Bel Airin luksuskartano menee kaupaksi 250 miljoonan dollarin hintaan, se olisi 100 miljoonaa dollaria kalliimpi kuin 32 makuuhuonetta käsittävä asunto Suzhoussa Kiinassa. Kyseinen koti oli Kiinan kallein vuonna 2016.

Bel Airin asuntoa ennen Yhdysvaltojen kalleimman kodin paikkaa piti talo Beverly Hillsissä, jonka pyyntihinta oli 195 miljoonaa dollaria, eli yli 181 miljoonaa euroa.

Lähde: CNN

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.