Kuvat: Takavuosien pop-prinsessa Britney Spears täytti 34 – näin hän on muuttunut

Pop-tähti Britney Spears on nykyään 34-vuotias kahden lapsen äiti.

Britney Spears juhli keskiviikkona syntymäpäiviään. 34-vuotias tähti juhlisti tärkeää päiväänsä lähipiirinsä kanssa. Takavuosien teinisensaatio lisäsi Facebook-tililleen kuvia yllätysjuhlistaan.

Kuvasta näkyy, että paikalla olivat ainakin hänen poikansa Sean, 8, ja Jayden, 7.

– Minulla oli suloisimmat yllätysjuhalt tänään! Erityiskiitos Miley Cyrukselle, joka lähetti nämä upeat ilmapallot!, Spears kirjoittaa kuvatekstissä.


Vuonna 1998 ensimmäisen levynsä teini-ikäisenä julkaissut Spears on kulkenut varsin pitkän matkan seesteiseen aikuisuuteen.

Viime vuosina Spears on höllännyt tahtia ja ollut muun muassa X-Factor -ohjelman tuomarina. Hänen viimeisin levynsä tuli ulos kaksi vuotta sitten.

Aina Spearsin elämä ei ole ollut näin seesteistä; monet muistavat hänen villit vuotensa ja pika-avioliittonsa lapsuudenystänsä kanssa Las Vegasissa, joka myöhemmin mitätöitiin. 

Spears meni vauhdilla myös uudestaan naimisiin taustatanssijansa Kevin Federlinen kanssa seurusteltuaan vain muutamia kuukausia. Pari sai putkeen kaksi lasta, mutta liitto päättyi silti eroon.

Spearsin ongelmat kärjistyivät vuonna 2008, kun Spears ikuistettiin kuviin kaljuna ja sateenvarjo kädessään riehuvana. Onneksi hurjat ajat näyttäisivät olevan taaksejäänyttä elämää.


Lue myös:

    Uusimmat