KUVAT: Popdiivan lukaali edelleen myynnissä – miljoonien hinnanpudotuskaan ei auttanut

Popdiiva Celine Dion on vaikeuksissa hulppean kartanonsa myymisen kanssa. Laulaja pudotti sen hintaa roimasti, mutta sopivaa ostaja ei ole siitä huolimattakaan löytynyt.

Perhe- ja terveyssyistä tauolle jäänyt  Celine Dion pudotti keväällä jo vuoden myynnissä olleen lukaalinsa hintaa useilla miljoonilla euroilla. Siitä huolimatta talolle ei ole löytynyt edelleenkään ostajaa.

Alunperin Dion laittoi Floridan Jupiterissa sijaitsevan kartanon myyntiin 55,2 miljoonalla eurolla. Tähti joutuikin pudottamaan hintapyyntöä noin 7,6 miljoonalla eurolla, kertoo NY Daily News.

Aivan pikkurahalla ei Dionin lukaalia siis edelleenkään omakseen saa. Jos euroja riittää, voi kuitenkin lunastaa itselleen talon, joka sijaitsee yli 23 000 neliömetrin tontilla. Yhteensä 1 500 neliömetrin kokoiseen asuinkokonaisuuteen kuuluvat päärakennuksen lisäksi muun muassa majoitustilat vieraille ja henkilökunnalle.

Oma vesipuisto syynä naapurinärään

Lisäksi kolme uima-allasta vesipuistomaisine olosuhteineen, oma ranta ja huikeat näkymät takaavat viihtyvyyden miljonäärille, jolla on varaa ostaa talo Titanic-elokuvan tunnusbiisistäkin tunnetulta laulajalta.

Päärakennuksesta löytyy lukuisia oleskelualueita, viisi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, mediahuone ja avara keittiö huippuluokan laitteineen. Talon yhteydessä on kaksi vierastaloa, joissa kummassakin on neljä makuuhuonetta. Myös henkilökunnalle on omat tilansa. Lisäksi tontilta löytyy muun muassa tenniskenttä. Yksityisyys on taattu, sillä tontti on aidattu ja portit elektroniset.

Dionin oma vesipuisto herätti aikoinaan närää Jupiter-saaren naapureissa. Naapurusto nimittäin suivaantui Dionin käytettyä kaikki saaren vesivarat. Yhteensä tontille tarvitaan liki kaksi miljoonaa litraa vettä pitämään uima-altaat täysinä. Vuosittain vettä kiertääkin altaissa 24 miljoonan litran verran.

Katso kiinteistönvälittäjän esittelyvideo lukaalista:

Lue myös:

    Uusimmat