KUVAT: Lomalle Marlon Brandon yksityissaarelle? Yö hotellissa maksaa tuhansia euroja

Haluaisitko lomailla Marlon Brandon paratiisisaarella? Saarelle avataan hulppea hotelli vuosikymmen tähden kuoleman jälkeen.

Legendaarisen elokuvanäyttelijä Marlon Brandon paratiisisaarelle Ranskan Polynesiaan pääsee nyt lomailemaan luksusolosuhteisiin. Yhden yön hinta vaihtelee 3 500 – 9 000 euron välillä.

Kummisetä-elokuvista tuttu tähti löysi kauniin saaren 1960-luvulla ja rakastui paikalliseen kaunottareen, näyttelijä Tarita Teri'paiaan, josta tulikin myöhemmin Brandon kolmas vaimo – tosin pariskunta erosi myöhemmin.

Rakastunut Brando osti Tetiaroan idyllisen saaren ja nimesi sen Brandoksi. Seuraavat 50 vuotta saari toimi Brandon henkilökohtaisena rauhan tyyssijana ja lomakohteen. Saarella sijaitseva koti oli tuolloin yksinkertainen, paikallisesta puusta tehty kotoisa ja pieni mökki.

Nyt paikalle on tullut ekohotelli. Brandon kahdeksan elossa olevan lapsen rakennuttama rantalomakohde sisältää 35 huippuluokan villaa, joista jokaisessa on uima-allas ja yksityinen ranta-alue.

Hotelli avataan heinäkuun ensimmäisenä päivänä, Brandon kuoleman 10-vuotispäivänä. Brandon saarelle pääsee vain yksityiskoneella.

LUE MYÖS:


Lähde: Daily Mail

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat