KUVAT: Kuvapankkien kummallinen joulu – katso oudot otokset

Jouluisia kuvituskuvia etsiessään toimitus on törmännyt mitä kummallisempaan kuvatarjontaan.

Jotkin jouluaiheiset kuvituskuvat saavat pohtimaan, miten kummallisen jutun kuvitukseksi ne on oikein tarkoitettu.

Kokosimme maistiaisia erikoisemmista joulukuvista. Hakusanoina on käytetty muun muassa sanoja christmas gift, santa, christmas people, christmas celebration ja decoration.

"Nainen, joulu"

Joulu saa kuvapankin naiset riisuutumaan ilkosilleen. Kummallista kyllä, mutta useassa kuvassa malli on alasti sonnustautuneena joulukuusen koristeisiin. Kuvatekstin mukaan "woman loves christmas", eli nainen rakastaa joulua.

Toinen hämmentävä luku ovat naiset, jotka ovat asustautuneet jouluun tonttulakein ja asein. Myös tästä teemasta on tarjolla useita kuvia. Kenties joulustressiaiheisiin juttuihin?

 

Tämä alla oleva kuva "seksikkäästä nuoresta naisesta jouluna" on jo pelottava.

"Joulupukki"

Mikäpä kuvastaisi joulua paremmin kuin punanuttuinen partasuu! Tietty kuvapankit tarjoavat myös salskeiden joulupukkien kuvia pikkutuhmiin seksivinkkijuttuihin, mutta mitä näistä seuraavista kuvista pitäisi päätellä?

Alla olevan kuvan kuvateksti kertoo, että kuvassa "Joulupukki on tylsistynyt. Ehkä hän on työskennellyt kovasti".

"Joulu, yllätys"

Joululahjoihin liittyviä kuvia etsiessä saa eteensä myös eriskummallisia skenaarioita. Mitä ihmettä jouluna on näissä kuvissa tapahtunut?

"Joulu, juhla"

Pikkujoulusta kertoviin juttuihin on onneksi tarjolla runsaasti kuvia, joissa yhdistyy joulu ja juopumus. Jotkin näistä kuvista saavat kuitenkin miettimään niiden käyttötarkoitusta.

"Joulu, pariskunta"

 

Joulua vietetään läheisten seurassa, ja onneksi kuvapankit tarjoavatkin vaihtoehtoja pyhien ajan parisuhdejuttuihin. Millaisia otsikoita näihin kuviin mahtaakaan liittyä?

 

 

 

 

 

Kuvat Shutterstock ja Colourbox.com

 

Lue myös:

    Uusimmat