KUVAT: Huivilla asu uusiksi – korvaa jopa korun tai vyön

Monikäyttöinen huivi pelastaa tylsän asun hetkessä ja muuntautuu moneen eri tyyliin. Tämän kevään 1970-luvun megatrendiin huivi sopii kuin nenäpäähän. Inspiroidu katutyylikuvien lookeista ja kokeile pukea huivi vaikkapa kaulapannaksi tai vyöksi!

Huivi kuin koru

Pienikokoinen huivi toimii niin kaulan kuin vaikkapa ranteen ympärille kietaistuna. Värikäs huivi on boheemi korvike korulle. Choker-malliset kaulapannat ovat nyt muotia, mutta saman efektin voi luoda kietaisemalla pannaksi silkkihuivin.

Huivi korvaa vyön

Kaipaatko uutta twistiä farkkuasuun? Kiedo lanteille nahkavyön sijaan värikäs, kapea huivi. Esimerkiksi klassinen farkkujen ja valkoisen kauluspaidan yhdistelmä saa huivivyöstä uutta ilmettä.

Sido huivi uudella tavalla

Huivin voi kietoa kaulallekin monilla eri tavoilla. Nyt trendikkäitä ovat erityisesti pitkät, kapeat huivit, joiden päät saavat liehua boheemisti vapaina. Myös kolmiomalliseksi sidottu huivi sopii erinomaisesti 1970-luvun henkisten leveiden lahkeiden pariksi. Ohuesta huivista voi sitoa kravatin tapaisen ruusukkeen vaikkapa kauluspaidan pariksi.

Ohuesta, pitkästä huivista saa luotua myös liivin: pujota huivi roikkumaan kaulalta ja sido se vyötäröltä ohuella nahkavyöllä. Valitse huivi, jonka materiaali on tarpeeksi ohutta ja laskeutuvaa materiaalia, jotta vaikutelmasta ei tule liian tönkkö.

Miten huivi sidotaan? Katso helpot ohjeet eri tyyleihin!

 

Lue myös:

    Uusimmat