KUVAT: Brad Pitt selvensi karun kasvoruhjeen syntyä – arkinen syy

Hollywood-tähti Brad Pitt hämmensi kasvojensa kolhulla viikonloppuna.

Brad Pitt on tottunut kääntämään katseita, minne ikinä hän meneekin. Lauantaina tähtinäyttelijä sai kuitenkin paparazzien erityisen huomion saapuessaan hyväntekeväisyysgaalaan Hollywoodissa.

Komeimpien näyttelijöiden listan kärkeen kuuluvan Pittin kasvoilla kun oli havaittavissa hämmentävä ruhje. Eipä mennyt aikaakaan, kun netti täyttyi Pittin kasvokuvista ja hämmentävistä spekulaatioista mustelman syistä.

Sunnuntaina näyttelijä päätti selventää syitä kasvojensa muutoksen takana. Syyksi paljastui niinkin arkinen yhdistelmä kun nopeus, sandaalit, pimeys ja portaikko.

– Näin siinä käy, kun yrittää juosta portaissa pimeässä, kädet täynnä ja sandaalit jalassa. Jos liikkeen yrittää pysäyttää kasvoilla, on seurauksena asfaltti-ihottuma. En kuitenkaan aikonutkaan jättää väliin Autism Speaks -hyväntekeväisyystilaisuutta, Pitt kertoi Daily  Mail -lehdelle.

Pitt matkusti hyväntekeväisyysgaalaan New Orleansista, jossa hän parhaillaan kuvaa The Big Short -elokuvaa. Tilaisuudessa tähti puhui 3000-päisen yleisön edessä, mutta ei vielä tuolloin maininnut mitään ulkonäkönsä muutoksesta.

Vuosittaisen hyväntekeväisyysgaalan organisoivat muusikko Stephen Stills vaimonsa Kristenin kanssa. Heidän aikuinen poikansa on autistinen.  Pitt huusi tilaisuuden hyväntekeväisyyshuutokaupassa itselleen Jack Blackin Fender-kitaran 23 000 dollarin eli noin 21 200  euron summalla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja