Kuva vähäpukeisesta Armand Duplantisista piti poistaa – ruotsalaistähti vastaa nyt kritiikkiin: "On se ihan seksikäs"

Yleisurheilun MM-kisojen suurimpiin kultasuosikkeihin lukeutuva Armand Duplantis on saapunut Budapestiin. Keskiviikon seiväskarsintojen alla ruotsalaistähdeltä on kyselty kisakunnon lisäksi hänen puhuttaneesta mainoskuvastaan.

Duplantis, 23, osallistui ennen MM-kisoja hammashoitola Aqua Dentalin mainoskuvauksiin. Yksi otos, jossa ruotsalainen poseeraa ilman paitaa sänkynsä päällä, keräsi kuitenkin suurta kritiikkiä.

Kuva oli otettu Duplantisin kotona Louisianassa, Yhdysvalloissa. Joidenkin mielestä Duplantis oli siinä liian vähissä pukeissa, minkä jälkeen hammaslääkäriketju päätti poistaa julkaisun Instagramista ja Facebookista.

Lisäksi Duplantis oli kuvassa suu kiinni, eikä siinä näkynyt hänen hampaitaan.

– Näyttää enemmän seksipalveluiden mainokselta, kommentoi eräs henkilö Facebookissa Hänt-lehden mukaan.

"Näytän hyväkuntoiselta ja treenatulta"

Duplantis itse ei kuitenkaan ole juuri ajatellut kuvaa tai sen saamaa palautetta.

– On se ihan seksikäs, mutta ei se haittaa, Duplantis sanoo Expressenille.

– Jos en olisi näyttänyt kuvassa hyvältä, se olisi ollut pahempaa! Mutta nyt näytän hyväkuntoiselta ja treenatulta, joten olen tyytyväinen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

On tavallista, että urheilutähdet esittelevät mainos- ja lehtikuvissa vartaloitaan, jotka ovat kuin heidän ammattinsa työkaluja.

Maailmanmestaruuden Eugenessa voittanut Duplantis ei ole tässä tapauksessa poikkeus.

– Kun olen kotonani Louisianassa harjoituskauden aikana, en yleensä käytä villapaitaa tai t-paitaa, Duplantis perustelee vielä Sportbladetille.

– Minulle paidattomuus on aika yleinen asia. Kun kuvausta tehtiin, oli tarkoituksena tuoda esille, millaista arkeni on aamusta iltaan. En yleensä käytä vaatteita, kun makaan aamulla sängyssä tai juon kahvia. Minulle se ei ollut iso juttu.

Lue myös:

    Uusimmat