Kuuluisa somekissa Lil Bub on kuollut: "Vaikka tiesimme tämän, emme odottaneet, että se kuolisi niin pian"

Somejulkkis Lil Bub on kuollut.

Nettisensaationa tunnetuksi tullut kissa Lil Bub on kuollut. Lil Bubin perhe kertoi joulukuun 2019 alussa sattuneesta tapauksesta Facebookissa.

– Menetimme aidoimman, kilteimmän ja maagisimman olennon planeetallamme. Bub oli iloinen ja täynnä rakkautta maatessaan kanssamme sängyssä lauantai-iltana, mutta kuoli yllättäen rauhallisesti nukkuessaan, omistaja Mike Bridavsky kirjoittaa kissan sivulla.

Kärsi terveysongelmista

Perhe on aina ollut avoin Bubin terveydentilasta. Kissan erikoinen ulkomuoto johtui useista geneettisistä tiloista, kuten lyhytkasvuisuudesta.

Lil Bubilla oli elämänsä loppuvaiheessa pitkäaikainen ja aggressiivinen tulehdus luustossaan.

– Vaikka tiesimme tämän, emme odottaneet, että se kuolisi niin pian tai niin yllättäen, ilman varoitusta. Uskon aidosti, että se teki tieten tahtoen päätöksen jättää rapistuva kehonsa taakseen, jotta perheemme ei tarvitsisi tehdä vaikeaa päätöstä itse, omistaja Mike kirjoittaa.

Omistajan ensimmäinen ja viimeinen kuva Lil Bubin kanssa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Se, että kertoisin perheemme olevan murtunut, olisi vähättelyä"

Mies kiittää kissaansa monesta asiasta: se toi hänet ja hänen vaimonsa Stacyn yhteen ja on tuonut perheeseen lämpöä ja rakkautta kahdeksan vuoden ajan.

– Se, että kertoisin perheemme olevan murtunut, olisi vähättelyä, Mike kirjoittaa.

Lil Bubilla oli oma YouTube-sarja, se julkaisi tuotteita ja oli myös dokumenttisarjan päähenkilö.

Lil Bub oli mukana myös hyväntekeväisyydessä, on auttanut vammautuneita eläimiä ja ollut mukana esimerkiksi geneettisessä tutkimuksessa.

– Vaikka sydämeni on murskana Bubin kauniin poismenon vuoksi, tiedän, että Bubin henki, taika ja ylitsevuotavainen energia ovat edelleen kanssamme ja muistuttavat meitä joka päivä siitä, että antaisimme parastamme.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja