Kurt Cobainin tytär seksikkäissä mallikuvissa – katso mikä muodonmuutos!

Kurt Cobainin 19-vuotias tytär Frances on kasvanut aikuiseksi ja poseeraa nyt kuumempana kuin koskaan ranskalaisen huippusuunnittelijan kuvissa.

Nirvana-yhtyeen edesmenneen solistin, grungen kuninkaana tunnetun, Kurt Cobainin ja laulaja Courtney Loven tytär Frances Bean Cobain on kasvanut aikuiseksi. 19-vuotias Frances poseeraa ranskalaiselle suunnittelijalle Hedi Slimanelle kauniimpana kuin koskaan.

Grungehenkisissä kuvissa Frances polttaa tupakkaa revityssä paidassa, huulet tummanpunaisina ja silmät hehkuen. Hän näyttää häikäisevän kauniilta ja on selvästi perinyt molemmilta vanhemmiltaan parhaat puolet. Valokuvat paljastavat Francesin monet tatuoinnit, joista yksi on Oscar Wilden muotokuva.

Rokin ja huumeiden sävyttämä lapsuus

Francesin lapsuus on ollut kaikkea muuta kuin amerikkalaista unelmaa. Kun Frances vuonna 1993 putkahti maailmaan kahden huumeriippuvaisen rokkarin syliin, hänet huostaanotettiin heti. Rokkaripariskunta sai lapsensa huoltajuuden vasta tämän ollessa puolitoistavuotias.

Viimeisen kerran Frances pääsi leikkimään isänsä kanssa huhtikuussa 1994. Seitsemän päivää myöhemmin 5. huhtikuuta 1994 Kurt Cobain menehtyi oman käden kautta ja Frances jäi äitinsä Courtneyn huostaan.

Vuonna 2003 huoltajuus siirtyi toistaiseksi Cobainin äidille Wendy O'Connorille, kun Courtney Love pidätettiin lääkkeiden yliannostuksen jälkeen.

Frances palasi vasta parin vuoden jälkeen äitinsä luokse, mutta perheonnea ei kestänyt kauan. Joulukuussa 2009 tytär Kurt Cobainin äiti ja sisar määrättiin Francesin huoltajiksi. Courtney Lovelle puolestaan määrättiin lähestymiskielto tytärtään kohtaan. Tämän jälkeen Courtney avautui Twitterissä haukkumalla tytärtään harhaiseksi.

Seuraa vanhempiensa jalanjälkiä

Sekavasta lapsuudestaan ja nuoresta iästään huolimatta Frances on ollut monessa mukana. Vuonna 2008 hän suoritti työharjoittelun Rolling Stones -lehdelle, jonka jälkeen hän on kokeillut lahjojaan niin laulajana kuin taitelijanakin. Francesin voi kuulla MySpacesta julkisuuteen ponnahtaneen Evelyn & Evelyn vierailevana solistina. Myöhemmin samana vuonna Francesin melko kaoottinen taidekokoelman nimeltään Scumfuck esiteltiin taidegalleriassa Los Angelesissa.

Syntymäpäiväjuhlien mauton teema

Frances ei väkisin ole yrittänyt ängetä julkisuuteen ja onkin antanut vain muutaman virallisen haastattelun, joista tunnetuin lienee elokuussa 2006 julkaistuElle-lehden artikkeli rokkarien lapsista. Kyseisessä artikkelissa Frances poseeraa isänsä tunnetussa punaruskeassa villatakissa.

Julkisuus kuitenkin seuraa Francesia, vaikka hän ei valokeilaan haluaisikaan. Media riemuitsi vuonna 2008, kun Frances täytti 16 vuotta ja järjesti juhlat nimeltään "Suicidal 16". Juhlien nimeä pidettiin mauttomana ottaen huomioon, että 14 vuotta aikaisemmin hänen isänsä oli tehnyt itsemurhan.

Juhlien ideana oli Francesin mukaan kuitenkin lapsuuden kuolema. Julkisuuteen vuotaneessa kutsussa vieraita kehotettiin pukeutumaan mustaan tai punaiseen, muutoin sisään ei olisi asiaa. Kutsussa oli myös pitkä litania muita vaatimuksia, jos halusi päästä juhlimaan Kurt Cobainin tyttären kanssa. Lähes rahattomalle Courtneylle juhlat kustansivat noin 300 000 dollaria, mutta juhlat olivat menestys.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lähde: celebitcy.com, mtv.com, wikipedia.com, coagula.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja