Kurkista Obaman Havaijin-kotiin

Tuhansia euroja yöltä maksava huvilaelämä Kailua Bayssa sopii sisustukseltaan täydellisesti Yhdysvaltojen presidentin perheelle. Täällä Obama vietti kesäänsä!

Amerikan ykkösperheen kahden menneen kesän loma-asuntoa turvaavat vankat ja korkeat laavakivimuurit sekä elektronisesti vartioitu aita. Maisemoitu sisäpiha antaa suojaa paparazzeilta ja muilta tirkistelijöiltä. Koko aidattu komeus maksaa arvioiden mukaan yli 2000 eurosta 5000 euroon yöltä.

Yli 460 neliön sisätiloihin mahtuu muun muassa tilava olohuone, jonka sisäkattoa halkovat koristeelliset poikkipuut ja kattoristikot. Lattia on päällystetty hiekanvärisellä marmorilla ja olohuoneen vastakkaiset seinät on vuorattu ikkunoilla, joista toiset osoittavat sisäpihalle, toiset talon takana siintävälle valtamerelle.

Yksityiskokin hemmottelussa

Keittiön puolella yksityinen kokki huolehti Obaman perheen aterioista. Mahtavaan kyökkiin kuuluvat luonnollisesti miljoonien dollarien lomalta odotetut puitteet, kuten huippuluokan ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiökoneet, graniitilla päällystetyt tasot, suuri työpiste kokille, massiivinen, ihmisen mentävä maustekaappi sekä L:n muotoinen aamiaispöytä, jonka äärellä Obaman tyttäret Sasha ja Malia luultavasti söivät muroja.

Viihdekeskus viimeisen päälle

Viestintähuoneessa on tilaa Obaman perheen lisäksi muutamalle salaisen palvelun agentille. Tilaa voi käyttää myös viihdekeskuksena, jonka huomion keskipisteenä mahtailee 60 tuuman taulu-tv, ja äänitehosteista huolehtivat katon tasalle, laserilla veistettyjen mahonkilehtien taakse kätketyt kaiuttimet.

Päämakuuhuone on varustettu laajalla sängyllä ja oleskelualueella, josta on näkymä merelle. Makuuhuoneen yhteydessä sijaitsee vaatehuone sekä tilava spa-tyylinen kylpyhuone porealtaineen. Sashan ja Malian valittavaksi jäi yksi jäljelle jääneistä neljästä makuuhuoneesta. Kylpyhuoneita asunnossa on kolme ja puoli.

Obamat nauttivat kesällä myös oman uima-altaan ja yksityisrannan rauhasta sekä illallisista hehkeässä ulkoruokailutilassa.

Katso häikäisevät kuvat Obaman kesälukaalista täältä

Etsi oma unelma-asuntosi Jokakoti.fissä

MTV3/shelterpop.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat