Kuritetusta Barcelonasta jäljellä vain luut ja nahka – päävalmentajalla käsissä Bayern-ottelun alla visainen ongelma

Barcelona kohtaa Mestarien liigan avauskierroksen ottelussa tiistai-iltana kotikentällä Bayern Münchenin. Viime ajat lähes pelkästään alavireisessä julkisuudessa esiintynyt suurseura on kaiken muun lisäksi pahojen loukkaantumisten runtelema.

Sen lisäksi, että seurasta ovat poistuneet niin Lionel Messi kuin Antoine Griezmannkin etulinjasta puuttuu tänään tukku potentiaalista maalintekouhkaa.

Barcelonan hyökkääjistä loukkaantuneiden kirjoissa ovat Sergio Agüero, Ousmane Dembele, Martin Braithwaite ja Ansu Fati.

Kolmessa ensimmäisessä Barcelona-ottelussa kaksi maalia ja yhden syötön tarjoillut Memphis Depay olisi joka tapauksessa itseoikeutettu valinta avauskokoonpanoon, mutta sen jälkeen on hiljaisempaa.

Hollantilainen Luuk de Jong saapui Sevillasta syventämään kokoonpanoa, mutta saanee Bayernia vastaan rutkasti peliaikaa. Keskikentän tähtikulkuri Coutinhosta päävalmentaja Ronald Koeman saattaa leipoa illaksi hyökkääjän.

Bayern pääsee otteluun varsin ehjällä miehistöllä, sillä sen riveistä puuttuu varmasti vain keskikenttäpelaaja Corentin Tolisso. Hyökkääjä Serge Gnabryn pelikunto on vielä epävarma.

Barcelona-Bayern München suoratoistopalvelussa ja C More Sport 1 -kanavalla tiistaina kello 21.55 alkaen.


Lue myös:

    Uusimmat