Kuntosaliyrittäjän poikkeuksellinen taistelu koronavirusta vastaan – tässä tulee käsidesipyssy!

0:13
Katso video Villen keksinnöstä yläpuolelta – näin puhdistuvat kuntosalin laitteet!

Yrittäjäpariskunta keksi oivaltavan tavan desifioida kuntosaliensa laitteet.

Haminassa, Karhulassa sekä Kouvolassa vaikuttavat Powergym- ja Gym24Seven -kuntokeskukset on putsattu viime päivien aikana äärimmäisen perusteellisesti.

Kiitos siitä kuuluu Ville Ahvenaiselle sekä hänen vaimolleen, jotka keksivät tehokkaan tavan puhdistaa kuntosalin laitteet tautiepidemian keskellä.


Kaikki lähti siitä, kun pariskunta ideoi, miten hygieniaa pystyttäisiin parantamaan salilla mahdollisimman tehokkaasti ja taloudellisesti.

–Mietittiin, että tarvittaisiin jotain "sumumaista", että desifiointiaine tunkeutuisi varmasti joka paikkaan. Mielessä kävi kaikkea höyrykoneista savukoneisiin asti.

– Vaimo sitten hoksasi, että mites maaliruisku? Siitä se ajatus sitten lähti, Ahvenainen kertoo

Desifiointipyssyllä laitteet puhtaaksi

Pariskunta päätti hakea rautakaupasta 200 euron arvoisen akullisen maaliruiskun ja täyttää säiliön desifiointiaineella. Ahvenainen sääti kojeesta sumun mahdollisimman tiheälle ja tee-se-itse desifiointipysyy oli käyttövalmis.

– Toimii todella hyvin. Se on nopea ja tehokas. Jos mä normaalisti desinfioin laitteet rätillä ja saippuavedellä, siihen menee useampi tunti. Tällä se tehdään alle tunnissa.

Katso yläpuolelta löytyvältä videolta, miten Ahvenaisen käsidesipyssy toimii!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.