Kuningatar Elisabetin joulupuheen yksityiskohta kiinnitti kansan huomion – sosiaalinen media raivostui

Kuningatar Elisabet piti perinteisen joulupuheensa 0:45
Kuningatar Elisabet piti perinteisen joulupuheensa

Kuningatar Elisabetin joulupuheen televisioinnissa nähty yleellinen yksityiskohta ei miellyttänyt katselijoita. 

Joulupäivänä, eli tiistaina 25. joulukuuta kuningatar Elisabet piti perinteisen, televisioidun joulupuheensa Buckinghamin palatsista.

Istuessaan kauniisti koristellun joulukuusen edessä Elisabet puhui muun muassa olevansa kiitollinen kasvavasta perheestään, kuin myös muiden kunnioittamisen sekä erilaisuuksien ylistämisestä. 

Vaikka monet puheen kuulleet ovat kehuneet sen sisältöä, useita katsojia häiritsi kuitenkin taustalla ollut kuningattaren rikkauksista kielivä kultainen piano. 

Monia katselijoita häiritsi erityisesti taustalla olevan pramean pianon ja kuningattaren osoittaman viestin välinen ristiriita.

– Kuningatar kehottaa Britanniaa pääsemään yli vahvasti jakavista erilaisuuksista samalla, kun hän istuu kultaisen pianon edessä joka ruokkisi ja ottaisi kodittomat kaduilta vuodeksi, sekä vaunukellon joka rahoittaisi hoitajan työn vuodeksi, sillä välin kun tavikset keräävät 360 miljoonaa puntaa hänen linnojensa korjaukseen, eräs katselija totesi Twitterissä

– Kuningatar muistuttaa meitä, että köyhillä on raskasta, sillä välin kun hän itse istuu huoneessa, jossa on kultainen piano, toinen kommentoi. 

– Ah kuningattaren viesti. Rakastan tulla huudetuksi vanhan, julkisilla varoilla rahoitetun biljonäärin toimesta, jolla on kultainen piano ja on sitä mieltä, että meidän täytyisi olla onnellisempia ja vähemmän vihaisia, kolmas toteaa.

Jotkut sosiaalisessa mediassa ovat kuitenkin puolustaneet Elisabetia. Eräät ovat todenneet, että tottakai kuningattarella jos kellä saa olla kotonaan vastaava pramea soitin. 

– Hän on hitto vie kuningatar. Jos jollain kuuluu olla kultainen piano, se on hän. Tai Liberace.

Kuvassa nähty kultainen piano on kuningatar Victorian hankinta vuodelta 1856. S & P Erardin valmistama soitin on tehty mahongista, satiinipuusta ja männystä ja siinä on muun muassa kullattua pronssia.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat