Kun Janae pisti pyykkikoneen pyörimään, hän kuuli tömähdyksen – pian selvisi jotain kauhistuttavaa: "Tässä olisi voinut käydä todella huonosti"

Janae kertoo Metro-sivustolle, että hänen pesukoneeseen päätynyt kissansa oli nukkunut pyykkikoneessa eikä hän ollut huomannut sitä.

Eräänä päivänä newyorkilainen Janae Blackman, 22, päätti pestä pyykkiä. Hän laittoi likaiset tekstiilit koneeseen ja laittoi päälle kolmenkymmenen minuutin pesuohjelman. 

Sitten Janae kuuli koneen sisältä tömähdyksen. Hän hoksasi nopeasti, että hänen yhdeksän kuukauden ikäinen kissansa Optimus Jack oli myös pesukoneessa. Hän pysäytti ohjelman saman tien ja pelasti lemmikkinsä.

– Laitoin koneen päälle kylppärissä ja menin keittiöön. Kun kuulin tömähdyksen, katsoin koneen sisään ja näin sen siellä.

– Menin paniikkiin ja ajattelin, että voiko näin todella tapahtua.

Kissalle ei käynyt kuinkaan

Janae tutki, oliko kissalla kaikki hyvin ja kuivasi sen. Tällä kertaa selvittiin säikähdyksellä, vaikka Jack ei luonnollisesti ollut kovin ilahtunut siitä, että oli kastunut niin läpikotaisin.

– Se oli siellä vain minuutin. Tässä olisi voinut käydä todella huonosti.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Onnellisesti päättynyt tilanne jaksoi myöhemmin hymyilyttää. Janae kertoo, että pesukoneessa käynyt Jack näytti aika vinkeältä.

Kissa oppi kerrasta

Janae kertoo, että Jack otti tilanteesta opikseen. Enää se ei nuku päiväuniaan pesukoneessa.

– Kun koneessa on pyykkiä, se tuijottaa sitä ja näyttää siltä kuin ajattelisi koneen olevan paholaismainen.

Janae kertoi tapahtuneesta alun perin Facebookissa. Hän halusi muistuttaa muita olemaan tarkkana siitä, että oma kissa ei päädy pyörimään pesuohjelman mukana. 

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat