Omistaja leikkasi sipulia, kyynelehtivä kissa istui hellittämättä vieressä – hittivideon kommentoijat selittävät kissojen käytöstä: "Ne eivät tiedä, että..."

Valkoisesta Coco-kissasta tuli somen suosikki, kun sen kyynelehdintä taltioitui videolle.

Kissanomistaja taltioi hetken, kun hänen kissansa näytti kyynelehtivän omistajan leikatessa sipulia keittiössä. Yhdysvaltojen Indianapolisissa asuva Ana Hernandez julkaisi videon joulukuussa TikTokissa, jossa se on kerännyt jo huikeat viisi miljoonaa katselukertaa.

Videolla valkoinen Coco-kissa istuu keittiön ruokapöydän tuolilla, ja tuntuu kokevan samaa kiusallista itkuisuutta kuin ihmisetkin, kun lähettyvillä leikataan sipulia. Coco ei kykene kuin siristelemään punoittavia silmiään niiden ärsyyntyessä. Kissa yrittää avata silmiään huonolla menestyksellä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ne eivät tiedä, että huoneesta poistuminen auttaisi"

Videota on kommentoitu tuhansia kertoja. Kommentoijat ovat olleet niin huvittuneita kuin surullisiakin kissan puolesta. Moni on ihmetellyt, miksei jääräpäinen kissa voi vain poistua paikalta, ettei sen tarvitsisi kärsiä. Toiset ovat huomauttaneet, ettei kissaparka itse tiedä, mistä outo reaktio johtuu.

– Muistan, kuinka kissani teki samaa ja kyynel melkein vierähti. Ei sinun tarvitse olla täällä, tyttöseni, muisteli yksi kommentoija.

– Miksi ne eivät koskaan mene pois? ihmetteli puolestaan eräs kommentoija.

– Ne eivät tiedä, miksi niiden silmät kostuvat, joten ne eivät tiedä, että huoneesta poistuminen auttaisi, selitti eräs.

– Käyttäydytte kuin kissat tietäisivät, että se johtuu sipuleista. Ne kirjaimellisesti ajattelevat, että niiden kehossa tapahtuu outo reaktio, mutta ne eivät tiedä, miksi, selitti toinenkin.

– Minä kieltäytyen näkemästä hälytysmerkkejä, vitsaili puolestaan eräs kissan toimintaan samaistunut kommentoija.

Moni kommentoija muistutteli myös, että sipuli on yksi lemmikeille vaarallisista ruoka-aineista.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää kissoista.

Lue myös:

    Uusimmat