Kumppani kehui humalassa toista kuumaksi, pitäisikö huolestua? Lukijaraati rauhoittelee: "Eihän se itseäsi viilennä"

Välittämistä vai väkivaltaa? Tunnista vaarallinen mustasukkaisuus 12:55
KATSO MYÖS VIDEO: Välittämistä vai väkivaltaa? Tunnista vaarallinen mustasukkaisuus

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Sain kuulla, että kumppanini on humalassa selittänyt toiselle, että tämä on kuuma. Miten minun pitäisi suhtautua tähän? Hän sanoi olevansa onnellinen kanssani", kysyy nimimerkki Ei tarpeeksi kuuma?

Näin raati vastasi

"Humalassa moni voi näyttää kuumalta. Oma kumppani on tuttu, mutta rakas. Kommentti ei tarkoita kovasti mitään erityistä."
– Nainen, 54, sinkku

"Jos kyse oli vain kehuista, antaisin olla, mutta jos tarkoitus oli vietellä, en. Joka tapauksessa kannattaa panna stoppi viinalle."
– Nainen, 60, naimisissa

"Kännissä höpöttelyä! Voihan humalassa haluta imarrella naisia. Jos ei sänkyyn vinkunut, niin se on "juttua". Olet varmaan itsekin kuuma, mutta vakisuhteessa ei kumppanisi vaan sitä sano. Anna mennä ohi ja turhaan kannata mieltäsi pahoittaa."
– Nainen, 62, sinkku

"Onko suhteen rajoista sovittu? Keskustelkaa ja sopikaa yhteiset rajat suhteelle sekä siitä, miltä eri asiat tuntuvat."
– Nainen, 18, sinkku

"Kuumaksi sanominen ei ole pettämistä, vaikka mies olisi sanonut asian selvin päinkin. Jos miehesi haaveilee siitä kuumiksesta vakavamminkin tai päätyy hänen kanssaan liian läheiseen kanssakäymiseen, harkitsisin vakavasti eroa, oli mies onnellinen tai ei."
– Nainen, 40, naimisissa

"Saa kai sitä kohteliaisuuksia sanoa ilman taka-ajatuksia."
– Mies, 39, sinkku

"Miehenä sanoisin, että suhtaudu suurella kriittisyydellä kyseiseen herraan. Olkoonkin, että hän on ollut humalassa, ei tuollaista silti sanota, jos aidosti välittää toisesta. Tuosta on lyhyt matka siihen, että saat hänet seuraavaksi kiinni pettämisestä."
– Mies, 55, naimisissa

"Kuumia on todella useita, eihän se itseäsi viilennä, että kumppanisi huomaa muutkin. Jos noin pienestä kiihdyt, niin oletko lainkaan vielä valmis suhteeseen? Ehkäpä kaverilla ei ollut muuta sanavarastossa yrittäessään olla kohtelias siinä keskustelussa."
– Nainen, 56, avioliitossa

"Kännissä liskoaivot sanovat ties mitä ääneen, jonka muuten osaisi pitää omana tietonaan. Tapahtuuko vastaavaa usein? Ja kehuuko hän sinua milloinkaan samalla tavalla? Jos vastaukset noihin kahteen ovat kyllä ja ei, niin se ois vakavan keskustelun paikka!"
– Mies, 31, sinkku

"Ei hyvä."
– Mies, 30, suhteessa

"Selvittäisin, missä yhteydessä tätä on kumppani selittänyt. Se, että sanotaan jollekin tämän olevan kuuma, voidaan sanoa niin monella tapaa ja tarkoittaa niillä eri asioita. Jos flirtti mielessä, lähtisin suhteesta. Moinen käytös ei ole arvojeni mukaista."
– Nainen, 29, parisuhteessa

"Niin, varmasti pitääkin kuumana. Ei välttämättä kuitenkaan kuumempana... Riippuu henkilöstä ja tilanteesta. Puutteessa luulisi olevan ja jos ei seksi kiinnosta kotona, niin mäkeen. Jos taas itse on ollut kylmänä, pitää miettiä onko huomioinut toista."
– Nainen, 41, naimisissa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

 

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat