Hälytysmerkit, joita naisten kannattaisi etsiä miehistä – brittitieteilijä: "Vahva merkki siitä, että pystyt parempaankin"

Tunnista merkit: Tässä vaiheessa puhuminen ei pelasta parisuhdetta 9:26
KATSO MYÖS VIDEO: Nämä merkit kertovat, että puhuminen ei enää suhdettanne pelasta!

Brittitieteilijä listasi kolme hälytysmerkkiä, jotka havaittuaan naisen pitäisi kiertää deittailemansa mies kaukaa!

Antropologian maisteri ja tiktokkaaja Macken Murphy listasi hiljattain julkaisemallaan TikTok-videolla hypoteesinsa kolmesta hälytysmerkistä, joita heterosuhdetta etsivän naisen pitäisi deittailemastaan miehestä etsiä, kertoo New York Post. Tammikuun puolivälissä julkaistua videota on katsottu jo yli kaksi miljoona kertaa.

1. Miehellä ei ole ystäviä

Ensimmäinen varoitusmerkki on se, että miehet eivät pidä tästä miehestä. Macken pitää pahaenteisenä sitä, että miehellä ei ole miespuolisia ystäviä.

– Surullista, mutta miesten välisiä ystävyyssuhteita on helpompi ylläpitää kuin miehen ja naisen välistä romanttista suhdetta, Macken uskoo.

– Joten jos mies ei kykene ylläpitämään ystävyyssuhteita muihin miehiin, on se vahva signaali siitä, että hän ei tule olemaan kykeneväinen ylläpitämään suhdetta sinuunkaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

2. Miehen vanhempien suhteessa on ollut uskottomuutta

Toinen varoitusmerkki on Mackenin mielestä se, että miehen isä on ollut uskoton. Mackenin mielestä historialla on tapana toistaa itseään. Hänen teoriansa on, että mies pettää kumppaniaan todennäköisemmin, jos hänen isänsä on ollut omassa liitossaan uskoton.

Psychology Todayn mukaan erään vuonna 2017 tehdyn tutkimuksen näin todella näyttäisi olevan: niistä osallistujista, jotka myönsivät olleensa avioliitossaan uskottomia, 35 prosenttia kertoi myös, että heidän omien vanhempiensa suhteessa oli ollut uskottomuutta. 

3. Mies vähättelee kumppaniaan

Kolmanneksi Macken mainitsee hälytysmerkin, jonka pitäisi itsestään selvästi olla huono juttu: deitti kannattaa kiertää kaukaa, jos hänellä on tapana vähätellä seuralaistaan.

Videolla Macken viittaa amerikkalaiseen psykologi David Bussiin, joka on puhunut "mate value" -käsitteestä. American Psychological Association -organisaation sivuilla tällä tarkoitetaan sitä, miten ihminen on arvioinut itsensä ja muut sen suhteen, miten haluttavia ja kelpoja nämä ovat romanttisena kumppanina ja elämänkumppanina. Ihminen, joka ei arvosta itseään kovin paljon, voi alkaa lyödä muita maan rakoon saadakseen nostatusta omalle itsetunnolleen.

Mackenin mukaan tällainen mies pyrkii siihen, että naisen kokemus omanarvontunnostaan madaltuu niin, että hän madaltaa standardejaan ja hyväksyy tämän miehen kumppanikseen. Näin toimivalla miehellä ei ole puhtaat jauhot pussissa. 

– Älä usko häntä, vaan tunnista, mistä on kyse. Se on vahva merkki siitä, että pystyt parempaankin.

Kaikki eivät näitä purematta niele

Mackenin vinkkivideota on katsottu ahkerasti, samoin kommentoitu. Osa näytti olevan täysin samaa mieltä.

– Tuo ensimmäinen on todella paha, eräs tuumasi.

– Voi, kun olisin tiennyt nämä seitsemän vuotta sitten! huokaili joku.

– Eksäni oli kaikkia näitä, kolmas paljasti.

Pelkästään kehuja Macken ei vinkeilleen saanut. Esitettiin myös toisenlaisia näkemyksiä.

– Pitäisikö minut tuomita isäni syntien tähden? neljäs haastoi.

– Minun on vaikea saada kavereita. Yritän oikeasti tosi kovasti, mutta kukaan ei koskaan kutsu minua mihinkään tai jos minä esitän kutsun, kukaan ei ikinä tule. En tiedä, mitä teen väärin, eräs huomautti.

Katso myös: 11 vuotta sinkkuna ollut Sarah tapasi mukavan miehen ja turvautui epätoivoiseen tekoon!

Lue myös:

    Uusimmat