Kummallinen riita hämmentää: Public Enemyn nokkamies ilmoitti potkineensa Flavor Flavin pois poppoosta – veti sanansa takaisin vedoten julkisuustemppuun: "En ole osana huijaustasi"

Public Enemyn Chuck D:n ja Flavor Flavin välit hämmentävät.

Maaliskuun alussa musiikkimaailmassa kohahti, kun yhdysvaltalaisen Public Enemy -rapyhtyeen Chuck D ilmoitti Flavor Flavin saaneen kenkää yhtyeestä. Asia ilmoitettiin suurellisesti muun muassa Public Enemyn sosiaalisen median kanavilla, jossa kerrottiin Flavor Flavin joutuneen erotetuksi muun muassa sen tähden, että muusikko valitsi jatkuvasti esimerkiksi juhlimisen ja hauskanpidon yhtyeen sijaan, jättäen väliin useita esiintymisiä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Maaliskuun viimeisenä päivänä Chuck D yllätti ilmoittamalla, että kyseessä oli julkisuustemppu. 

– En sano, että kyseessä oli huijaus. Sanon, että alkuperäisenä tarkoituksena oli saada teidän huomionne, Cuck D kommentoi hiljattain vieraillessaan People's Party with Talib Kweli -podcastissa, joka julkaistiin 31. maaliskuuta.

Seuraavana päivänä, 1. huhtikuuta eli aprillipäivänä Flavor Flav antoi Twitterissä oman, hämmentävän vastauksensa asiaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En ole osana huijaustasi, Flavor Flav totesi merkiten Chuck D:n julkaisuunsa.  

– Maailmassa on tällä hetkellä paljon vakavampia asioita kuin aprillipilat sekä levyjen julkaisut. Maailma tarvitsee parempaa kuin tätä, sanot että olemme johtajia, joten käyttäydy sellaisen tavoin, Flavor Flav tilitti päivityksessään.

Tämän lisäksi Flavor Flav kannusti seuraajiaan tekemään lahjoituksen niille, jotka kärsivät tällä hetkellä koronaviruksen aiheuttamista vaikutuksista. 

Podcast, jossa Chuck D kertoi yhtyeen ilmoituksen olleen julkisuustemppu, nauhoitettiin muusikon mukaan 10. maaliskuuta. Tuolloin Chuck D myös totesi, ettei Flavor Flavia voitaisi edes erottaa yhtyeestä. 

– Hän on kumppani. Et voi erottaa kumppaneita. Kävelet vain pois heidän luotaan. 

Lisäksi Chuck D:n mukaan hänen ja Flavor Flavin suhde voi tällä hetkellä paremmin kuin koskaan. Miehen mukaan kaksikko on työstänyt helmikuun lopusta lähtien uutta albumia, jonka on tarkoitus ilmestyä huhtikuussa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat