Mainos

Kuljetko kohti katumusta? "Moni unohtaa, minkä puolesta taistelee tässä elämässä"

Arjessa unohtaa helposti sen intohimon, joka ennen sytytti. Unelmansa ja intohimonsa hylkäävä ihminen muuttuu ennen pitkää haaleaksi varjoksi itsestään.

Seuraatko sinä intohimosi viitoittamaa tietä? Jos et, saatat olla matkalla katumukseen, Sean Gonzalez kirjoittaa Lifehack-sivustolla.

On helppoa elää elämänsä turvalliseen tukeutuen. Arjessa unohtaa helposti sen intohimon, joka ennen sytytti, innosti ja sai painamaan töitä aamuyöhön asti flow-tilassa. Unohtaminen johtaa tyytymisen tilaan, jossa mahdollisuudet lopulta menettää, sillä tilaisuus toteuttaa itseään ei välttämättä ole tarjolla ikuisesti, Gonzalez kirjoittaa.

– Yhdessä vaiheessa minäkin sorruin siihen, etten pannut sydämeni sanomaa kaiken edelle. Huomasin tämän, kun joku kysyi, millainen Seanin päivä on. Vastaukseni oli niin laimea, että heräsin zombi-tyyppisestä, uneliaasta olotilastani, Gonzalez kuvaa.

Hän lakkasi välittömästi elämästä tyytymiseen perustuvaa elämää ja selvittää, mitä todella halusi.

– Olin raskaan elämän työtaakan uhri. Se tuntui niin monotoniselta, etten usko, että onnellisuuteni tai urani olisi tässä pisteessä, jos olisin jatkanut sitä elämää, Gonzalez sanoo.

Hän uskoo, että unelmansa ja intohimonsa hylkäävä ihminen muuttuu ennen pitkää haaleaksi varjoksi itsestään.

– Luulen, että moni unohtaa, minkä puolesta taistelee tässä elämässä. Todennäköisesti he unohtavat ymmärtää, että on mahdollista murtautua ulos "normaaliudesta" ja antautua asialle, jonka suhteen on intohimoinen.

Gonzalez kyllästyi "herää, mene töihin, tule kotiin, juo, nuku" -tahtia noudattavaan elämäänsä ja hylkäsi sen. Nykyisin hän on hyvin tyytyväinen elämäänsä.

– Kadun eniten sitä, etten kuunnellut sydäntäni aiemmin. Olen äärimmäisen helpottunut siitä, että kuuntelen sitä nyt.

Mutta mitä onni on? Tsekkaa:

Lähde: Lifehack.org

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.