Mainos

Talitiainen törmäsi ikkunaan ja tippui pyörryksissä puskaan – Kukka-Maaria auttoi linnun ylös ja tuntia myöhemmin tapahtui kummia: Lintu lennähti olkapäälle "kiittämään"

Laukaalainen Kukka-Maaria oli kotonaan, kun huomasi kasvihuoneessa linnun. Heidän kotinsa kasvihuone on rikki ja lintu oli päässyt katon pressun läpi kasvihuoneeseen. 

Kukka-Maaria meni kasvihuoneeseen. Tilassa olikin neljä talitinttia, joista yksi lintu yllättäen törmäsi ikkunaan ja tippui sen kautta ruusupuskaan. 

– Lintu oli pökerryksissä, mietin jo, että olisiko armollisempaa lopettaa lintu siihen, Kukka-Maaria kertoo MTV Uutisille. 

Jokin vaisto sanoi kuitenkin, että ehkä nyt oli hyvä odottaa hetki. Kukka-Maaria nostikin linnun toipumaan kukkaruukun päälle. 

– Lintu oli ihan veltto, mutta sen sydän löi ja se räpytteli silmiään. Se kuitenkin otti jalkoja alle, joten päätin, että katsotaan vielä. 

Kukka-Maaria lähti sisälle ja jätti linnun ulos lepäilemään kukkaruukun päälle. 

Tunnin päästä lintu oli kadonnut 

Kun Kukka-Maaria noin tunnin päästä palasi, lintu oli yllättäen kadonnut.  Kukkaruukku oli tyhjä. 

Äkkiä Kukka-Maarian luo lennähti talitintti ja istahti olkapäälle. Lintu katseli hetken Kukka-Maaria ja räpytteli useampaan otteeseen silmiään. 

– Kävikö kiittämässä vai mitä. Ei ne yleensä kädelle tule. Oliko se sitten sama lintu vai sen kaveri, mutta tämä jäi mieleen. 

Kukka-Maaria sanoo olevansa metsästävä luontoihminen, joka tuntee eri lintulajit. Vastaavaa kohtaamista hänellä ei ollut aiemmin kuitenkaan sattunut. 

– Kyllä tämän muistaa pidemmän aikaa. Erikoinen tilanne, Kukka-Maaria tiivistää. 

Video: Öljyn tahrimat pelastettiin öljystä. 

0:46

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja