Kuka karistaa eniten "koronakiloja"? Treenisivusto tarjoaa yli kymppitonnin palkintoa treenaamisesta: "Ihmiset ovat kamppailleet tahattoman painonnousun kanssa"

Personal trainer Tomin nopealla kuminauhatreenillä tehokkaasti kuntoon 4:10
Tämä onnistuu vaikka olohuoneessa! Personal trainer Tomin nopealla kuminauhatreenillä pääset tehokkaasti kuntoon.

Treenisivusto tarjoaa 13 000 dollarin rahapalkintoa neljälle ihmiselle, jotta nämä testaisivat dieettejä.

Treeni- ja lisäravinnesivusto TotalShape.com on päättänyt panna kansan liikkeelle. Sivusto tarjoaa suurta rahasummaa ihmisille, jotka haluavat pudottaa kiloja, kertoo KUTV.

Sivusto tarjoaa 13 000 dollarin palkkiota treenaamisesta

Total Shape haluaa kansalaisten kadottavan "koronaeristyksen tuomat jenkkakahvat" ja tarjoaakin neljälle ihmiselle 13 000 dollaria, siis noin 11 000 euroa siitä hyvästä, että nämä testaavat suosittuja dieettejä. 

Osanottajat kokeilevat esimerkiksi voimaharjoittelua ja ketodieettiä. He pitävät osallistumisestaan blogia, videopäiväkirjaa ja kertovat siitä sosiaalisessa mediassa. Lisäksi edistymistä tarkkaillaan erilaisin mittauksin. 

Kukin osanottaja saa ainakin kahdeksan tuhatta dollaria; lisäksi tarjolla on viisi tonnia edistymisbonuksina.

"Ihmiset ovat kamppailleet tahattoman painonnousun kanssa"

Yhdysvalloissa mukaan voi hakea, jos on yli 21-vuotias. Painoindeksin tulee olla yli 30, ja lääkärin tulee hyväksyä osallistuminen.

Briteissä osallistujan tulee olla yli 18-vuotias; muuten häneen pätevät samat säännöt kuin jenkkeihinkin. Briteille on tarjolla kuusi tuhatta puntaa per osallistuja, sekä neljä tuhatta puntaa bonuksina.

– Pandemia muutti ihmisten elämiä tavoilla, joita emme voineet kuvitellakaan. Kun kuntosalit sulkivat ovensa kuukausiksi ja kotoa ei voinut lähteä viikkokausiin, on vain loogista, että myös normaalisti kunnossa olevat ja terveet ihmiset ovat kamppailleet tahattoman painonnousun kanssa sitten maaliskuun, Total Shapen edustaja kuvaili.

Lue myös:

    Uusimmat