Mainos

Kuisma närkästyi kirkon viini-illasta: Pintaliitoa ja mielistelyä

Kirkko isännöi ensi kesän Suomi-Areenassa Porissa Virsi- ja viini-iltaa. Viinin ja kirkollisen tilaisuuden yhdistäminen on herättänyt keskustelua Kotimaa24.fi-sivustolla, joka julkaisi uutisen ensimmäisenä.

Kotimaa24-sivustolla SDP:n entinen kansanedustaja Risto Kuisma kritisoi tapahtumaa mielistelynä. Kuisma on paheksunut viini- ja virsi-iltaa myös Facebookin profiilissaan, kertoo Kotimaa24-sivusto.

– Jos ajatellaan historiaa, kirkkohan oli suurin ryyppäämisen ja juopottelun vastustaja ja ajoi työväenliikkeen kanssa kieltolain läpi. Aika kauas on menty niistä ajatuksista. Kirkko on muuttunut, jos se järjestää viini-illan, kyllä se minusta aika outoa on. Kyllähän Raamattukin puhuu raittiuden puolesta, Risto Kuisma sanoo Kotimaa24:lle.

– Mitä muuta se on kuin mielistelyä. Pintaliitoa. Eikö kirkko miellä tehtäväänsä, siksi mitä se on, vaan pitää olla muotivirtauksissa mukana, Kuisma muun muassa toteaa.

Uutinen ensi kesän Suomi Areenassa järjestettävässä virsi- ja viini-illasta on herättänyt keskustelua esimerkiksi Kotimaa24-sivuston ja Satakunnan Kansan sivuilla.

MTV3:n pääyhteistyökumppaneina Suomi Areenassa ovat tänä kesänä luterilainen kirkko ja sisäasiainministeriö.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.