Kuin kaksi marjaa? Sami Kuronen julkaisi kuvan tyttärestään ja nostalgisen otoksen itsestään: "Sama pilke silmissä molemmilla"

Sami Kurosella on takana yhtä monta missifinaalin juontoa kuin Spede Pasasella –"Sitä on mukava muistella kiikkustuolissa" 3:36
Sami Kurosella on takana yhtä monta missifinaalin juontoa kuin Spede Pasasella – "Sitä on mukava muistella kiikkustuolissa"

Sami Kuronen vertailee sosiaalisessa mediassa omaa nuoruuskuvaansa Oona-tyttäreensä. 

Juontaja Sami Kuronen ihastutti Instagram-seuraajiaan torstaina 9. huhtikuuta julkaisemalla veikeän kuvaparin. Toisessa kuvassa on Kuronen itse nuorena poikana, toisessa taas hänen tyttärensä Oona Kuronen

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Isä ja tytär suurin piirtein saman ikäisinä, Kuronen kirjoittaa päivityksessä käyttäen siinä tunnistetta "samasta puusta".

Useat Kurosen seuraajat ovat kommentoineet miehen ja tämän tyttären välistä yhdennäköisyyttä. 

– Kyllä on tyttö isänsä näköinen. 

– Sielunpeilit niin samikset.

– Sama pilke silmissä molemmilla. 

Kurosen Oona-tytär esiintyy aktiivisesti juontajan Instagram-tilin julkaisuissa. 

Sami Kuronen järjesti hiljattain avoimen Question and Ask -osion faneilleen, jossa häneltä sai kysyä mitä vaan. Fanit tiedustelivat mieheltä myös romantiikkaan liittyviä asioita, kuten onko hän edelleen sinkku.

Kuronen päätti alkuvuodesta suhteensa entisen miss Suomen Michaela Söderholmin kanssa. Tuolloin Kuronen kertoi olevansa sinkku ja etsivänsä yhä "sitä oikeaa". Mies tunnusti tuolloin olevansa myös todellinen romantikko.

Lue myös:

    Uusimmat