Kruununprinsessa Mette-Marit julkaisi liudan yksityisiä kuvia aviomiehestään – "Kuten näette, hän rakastaa mallinuraansa"

7:59
Norjan prinsessa Märtha Louise vieraili Vappu ja Marja Livessä

Norjan kruununprinsessa Mette-Marit julkaisi rentoja Instagram-kuvia kruununprinssi Haakonista.

Kuninkaalliset ovat yhä enemmän esillä myös sosiaalisessa mediassa, mutta päivityksissä nähdään tavallisesti kuvia enimmäkseen virallisista edustustehtävistä.

Norjan kruununprinsessa Mette-Marit on kuitenkin valinnut toisenlaisen linjan, ja jakaa omalla Instagram-tilillään myös selvästi arkisempaa sisältöä kuin vaikkapa naapurimaan Ruotsin kollegasta Victoriasta on totuttu Ruotsin hovin virallisella tilillä näkemään.

Tällä viikolla 47-vuotias kruununprinsessa julkaisi jälleen rentoja otoksia yksityisistä arkistoistaan, joissa poseeraa enimmäkseen hänen aviomiehensä kruununprinssi Haakon. Ensimmäisessä kuvassa elokuun lopulla jo 19. hääpäiväänsä viettänyt pari poseeraa vaellusretkellä otetussa pirtsakassa selfiessä.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Muissa kuvissa kruununprinssi poseeraa yksin niin jylhissä vuoristomaisemissa kuin merellisissä tunnelmissa kauniin majakan edustalla.

– Kuten näette, hän rakastaa mallinuraansa täällä Länsi-Norjassa, kruununprinsessa vitsailee kuvatekstissä.

Pariskunnalla on kaksi lasta: 16-vuotias prinsessa Ingrid Alexandra sekä 14-vuotias prinssi Sverre Magnus.

Edustustehtäviinsä vähitellen palaillut kruununprinssi Haakon kertoi tällä viikolla perheen viettäneen koronapandemian aikana hyvin tiiviisti aikaa yhdessä ja ymmärtävänsä, jos töiden ja kotikoulun kanssa tasapainoilu on tuntunut monien mielestä vaikealta.

– On selvä 16- ja 14-vuotiaat lapset ovat innoissaan päästessään näkemään kavereitaan, kun ei enää tarvitse viettää aikaa vain äidin ja isän seurassa, Haakon sanoi norjalaislehti Se og Hørin mukaan, vaikka perhearki poikkeusoloissa sujui prinssin mukaan pääasiassa hyvin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja