Mainos

Kristillinen perhe ei päässyt veroistaan, vaikka vetosikin uskoonsa: Australian verovirasto perii kahta miljoonaa

Sisarukset Rembertus Cornelis Beerepoot ja Fanny Alida Beerepoot Tasmasniasta eivät ole maksaneet tuloveroa vuoden 2011 jälkeen, koska heidän mukaansa verojen maksaminen olisi heikentänyt uskoa Jumalaan.

Heidät tuomittiin tämän viikon keskiviikkona Australiassa maksamaan 1,17 ja 1,16 miljoonaa Australian dollaria kuittaamaan maksamatta jääneiden verojen lisäksi erilaiset hallintokulut ja muut kustannukset.

Verojen maksamatta jättäminen johti sisarusten farmin haltuunottoon ja myyntiin viranomaisten toimesta vuonna 2017, kun he eivät kyenneet maksamaan seitsemän vuoden ajalta kertyneitä veroja.

Verojen maksu ei sopinut uskoon

Fanny Alida Beerepoot kertoi oikeudessa, etteivät he omista mitään, koska he ovat Jumalan omia.

Rembertus Cornelis Beerepoot taas oli sitä mieltä, että Jumalan laki on korkein laki Australiassa, ja ihmisten verottaminen heikentää näiden riippuvaisuutta Jumalaan, mikä aiheuttaa kirouksia, kuten kuivuutta ja hedelmättömyyttä.

Oikeuden jäsen Stephen Holt sanoi uskovansa sisarusten uskon olevan aitoa, muttei Raamatusta löydy kohtaa, joka tukisi heidän väitettään. Hänen mielestään Raamatussa juuri sanotaan, että kansalaisuuteen liittyvät asiat ja Jumalan sana toimivat eri tasoilla.

 Asiasta kertoi BBC.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja