Krista Kosonen sai viimein tietää, kuka on hänen äitinsä isoisä – lehtileike paljasti miehen raa'an kohtalon

Krista Kosonen saa lehtileikkeen käsiinsä, jossa kerrotaan hänen isoisänsä murhasta – yksi suuri huolenaihe nousee näyttelijällä pintaan 2:15
Krista Kosonen saa lehtileikkeen käsiinsä, jossa kerrotaan hänen isoisänsä murhasta – yksi suuri huolenaihe nousee näyttelijällä pintaan

Krista Kososen vanginvartijana työskennellyt isoisoisä joutui kokemaan surullisen kohtalon. 

Krista Kosonen lähti selvittämään äitinsä suvussa vallinnutta mysteeriä Sukuni salat -ohjelman avulla.

Kososen mummo on ollut aina vaitonainen isästään, siis Kososen isoisoisästä. Miehestä ei ole puhuttu kuin muutamalla lauseella. 

 – Mummoni on sanonut kerran, että hänen isänsä oli vanginvartija. Hänen äitinsä on puolestaan sanonut, että hänen lapsensa (Kososen mummo) isä oli ulkomaalainen taiteilija, Kosonen toteaa ohjelman alussa. 

Ohjelman edetessä miehen henkilöllisyys lopulta paljastuu. Hän on vankilassa työskennellyt vanginvartija.

Asiakirjoista käy myös ilmi, että hän on tunnustanut isyytensä sekä hänet ja Kososen isoisoäiti on kuulutettu, eli toisin sanoen he ovat olleet kihloissa.

Syy, miksi Kososen mummo ei ole halunnut puhua asiasta, alkaa myös pian valjeta. Vanginvartijana työskennellyt isoisoisä on nimittäin murhattu raa'alla tavalla.

Kososen mummon jäämistöstä on löytynyt myös muutama hautajaisista otettu valokuva sekä kuolinilmoitus. Hautajaiskuvissa näkyy näyttelijän mummo, joka on ollut tuolloin 15-vuotias. 

Ohjelman juontaja Marja Hintikka ojentaa näyttelijälle lehtileikkeen, jossa on kerrottu epätavallisesta murhasta. Sen luettuaan Kososella tulee vastaan myös suuri huoli mummostaan. 

Raaka kostomurha Helsingissä, lehtileikkeen otsikko pitää sisällään. 

Videolla Krista Kosonen lukee lehtileikkeen, jossa kerrotaan hänen isoisänsä kohtalosta. Katso videolta!

Sukuni Salat 15. helmikuuta alkaen kello 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat