Lähisukulaisen vaiettu murha järkyttää Krista Kososta yhä – on käynyt asiaa läpi äitinsä kanssa

1:47
Katso tästä esimakua Sukuni salat -ohjelmasta!

Tieto Krista Kososen isopapan kohtalosta järkyttää näyttelijää yhä.

Näyttelijä Krista Kososta on askarruttanut pitkään hänen sukuunsa liittyvä mysteeri, johon hän saa viimein vastauksen Sukuni salat -ohjelmassa. Kososen suvussa on vaiettu pitkään erään lähisukulaisen kohtalosta. Ohjelman myötä selviää kyseisen tarinan olleen hyvin traaginen, sillä tämä henkilö murhattiin. 

Ohjelman pressitilaisuudessa juontaja Marja Hintikka muisteli itse hetkeä, jolloin hänen tuli kertoa Kososelle siitä, millaisen kohtalon sukulainen oli kokenut. Hintikan mukaan tilanne oli hänellekin vaikea. Sukulaisen tarinan loppu selvisi vanhassa lehdessä olleesta tekstistä. 

Kosonen myöntää, että tilanne oli hänelle itsellekin hyvin järkyttävä. 

– Näin jos jälkikäteen ajatteleen, niin en mä oikein edes tiennyt mihin lähdin ja sitä mä olen miettinyt monesti sen jälkeen, että se on ollut jollain tosi perustavanlaatuisella tavalla tosi järisyttävää. Olen hyvin iloinen siitä, ettei nykyään enää kirjoiteta ihan niin graafisesti ihmisten tragedioista kuin siihen aikaan lehdissä, Kosonen kertoo. 

Tilanne oli Kososen mukaan erittäin tunteellinen ja se selitti monta reaktiota sekä avasi useita lukkoja. Näyttelijä on käynyt asiaa läpi jälkikäteen melko paljon oman äitinsä kanssa. Myös häntä tämäselvinnyt tieto koskettaa paljon. 

Asian käsittelyyn tarvitsee kuitenkin yhä paljon aikaa ja monenlaisia tunteita on herännyt selvityksen jälkimainingeissa. Ohjelman tärkein anti oli kuitenkin Kososelle se, että hän sai tietää, kuka hänen isopappansa oli. 

– Ehkä olisin toivonut jotain iloisempaa tietoa kuin mitä sain, mutta kaikki tieto on hyvästä.

​​Katso esimakua Sukuni salat -ohjelmasta videolta!

Sukuni salat MTV3-kanavalla maanantaisin 15.2. klo 20 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja