Krisse Salminen täytti 44 vuotta – järjesti perhelleen Krisse-teeman mukaista ohjelmaa: "Itse olen aika innoissani"

Tähtikoomikot Kiti Kokkonen, Niina Lahtinen ja Krisse Salminen kuvailevat toisiaan 1:05
Miten Kiti Kokkonen, Krisse Salminen ja Niina Lahtinen kuvailevat toisiaan?

Krisse Salminen viettää syntymäpäiviään omintakeisella tyylillä.

Näyttelijänä ja Stand up -koomikkona tunnettu Krisse Salminen täyttää tänään (28.4.) 44 vuotta. Salminen julkaisi syntymäpäiviensä kunniaksi Instagram-tilillään kuvan itsestään. Kuva ei ole suinkaan otettu synttärien juhlinnan keskeltä, vaan roskakatoksesta. 

– Aatella oon 44! Käveltiin viemään pahviroskat. Mies kantoi roskia, mä esittelin pipoa jonka sain itseltäni lahjaks. Kiitos kaikille onnitteluista, Salminen kirjoittaa.

Salminen on keksinyt varsin omintakeisen tavan viettää syntymäpäiväänsä.

– Kyllä on taas paras päivä vuodesta, kaikesta huolimatta! Tunnin päästä pidän perheelle tietokilpailun aiheesta ”Kristiinan lapsuus”. Itse olen melko innoissani, hän jatkaa kirjoituksessaan.

(Jos et näe kuvaa voit katsoa sen täältä.)

Salminen on saanut paljon onnitteluviestejä. Eräs hänen seuraajistaan on huomannut puolestaan hupaisan seikan liittyen syntymäpäiviin.

– Googlen mukaan sulla on syntymäpäivät vasta kuukauden päästä, seuraaja kirjoittaa.

Salmelasta tuli vastikään isotäti, kun hänen veljenpoikansa Roope Salminen sai esikoislapsen Helmi-Leena Nummelan kanssa. Salminen oli vasta 14-vuotias, kun hänestä tuli täti. 

Salminen julkaisi tuolloin Instagram-tililleen kuvan ilouutisen seurauksena. 

Krisse Salminen nousi julkisuuteen vuonna 2003 höpsöllä Krisse-hahmollaan. Viime vuosina hänet on nähty lukuisissa tv-ohjelmissa, kuten kahdesti Venlalla palkitussa Siskonpeti-sarjassa, jossa hän toimii myös käsikirjoittajana.



Lue myös:

    Uusimmat