Kovia kokenut Paris Jackson hehkuu onnea rankan kevään jälkeen: ”Olet elämäni valo”

Paris Jackson on seurustellut poikaystävänsä Gabriel Glennin kanssa vuoden.

Michael Jacksonin tytär Paris Jackson, 21, juhlii ensimmäistä vuosipäivää poikaystävänsä kanssa. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joissa hempeilee poikaystävänsä Gabriel Glennin kanssa.

– Olet elämäni valo. Kiitos, että olet tehnyt maailman onnellisimman ja onnekkaimman tytön. Hyvää vuosipäivää rakas. En malta odottaa toista matkaa auringon ympäri, Jackson kirjoittaa kuvatekstissä.

Jacksonin julkaisemassa kuvakarusellissa pari suutelee, poseeraa ja hassuttelee yhdessä.


Jacksonilla on takanaan rankka kevät. Tammikuussa hän hakeutui hoitoon toipuakseen kiireisestä vuodesta. Jacksonilla on pitkä historia mielenterveysongelmien kanssa, ja hän hakeutui hoitolaitokseen pitääkseen huolta psyykkisestä ja fyysisestä terveydestään.

Pian sen jälkeen julkaistiin kohudokumentti Leaving Neverland, jossa kaksi miestä syyttää Michael Jacksonia seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Jacksonin perhe on kiistänyt miesten syytökset ja sanonut, ettei väitteille ole kunnon todisteita.

Maaliskuussa useat ulkomaalaiset mediat uutisoivat Paris Jacksonin joutuneen sairaalaan. TMZ:n mukaan Jackson toimitettiin sairaalaan sen jälkeen, kun hän oli viiltänyt ranteensa auki kotonaan Los Angelesissa. Hän kotiutui sairaalasta vielä samana päivänä.

Jackson itse kiisti raivokkaasti väitteet itsemurhayrityksestä. People-lehden lähteiden mukaan kyseessä oli tapaturma.

– Parisille sattui tänä aamuna tapaturma, joka vaati lääkärin hoitoa. Tällä hetkellä hän lepää kotona ja voi hyvin, lähde kertoi.

Lähde: Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat