Paris Jackson hakeutui hoitoon – kamppaili nuorempana masennuksen ja ahdistuksen kanssa

0:26
Paris Jackson tekee elokuvadebyyttinsä.

Michael Jacksonin tytär hakeutui rankan vuoden jälkeen hoitoon.

People-lehden mukaan Paris Jackson on hakeutunut hoitolaitokseen vietettyään kiireisen vuoden. Lehden mukaan Jackson haluaa pitää huolta psyykkisestä ja fyysisestä terveydestään.

Jackson kiersi kuluneen vuoden ympäri maailmaa erilaisten työkiireiden perässä, kertoo lehden haastattelema lähde. 20-vuotias popin kuninkaan tytär halusi ottaa kiireestä taukoa ja järjestää prioriteettinsa uudelleen.

Jackson toivoo lehden mukaan palaavansa hoidosta latautuneena ja valmiina uuden vuoden uusiin haasteisiin. Mallina kunnostautuneella Jacksonilla on pitkä historia mielenterveysongelmien kanssa.

Vuonna 2017 hän avautui Rolling Stone -lehdelle yrittäneensä itsemurhaa useita kertoja. Itsemurhayritys vei hänet sairaalaan vuonna 2013.

– Kävin läpi paljon teiniangstia. Lisäksi kamppailin masennuksen ja ahdistuksen kanssa ilman apua, Jackson sanoi Rolling Stone -lehdelle.

– Se oli itseinhoa, alhaista itsetuntoa. Tunsin, että en voisi tehdä mitään oikein. Ajattelin, että en ansaitse elää, hän kertasi Rolling Stone -haastattelussa.

Pieleen mennyt itsemurhayritys 15 vuotiaana oli käännekohta Jacksonin elämässä. Tämän jälkeen hän hakeutui terapiaohjelmaan. Mielenterveysongelmat lähtivät liikkelle, kun Jackson oli joutunut huomattavasti itseään vanhemman miehen seksuaalisen ahdistelun kohteeksi teininä.

– Se ei todellakaan ollut hyvä kokemus ja se oli minulle todella rankkaa. Siihen aikaan en kertonut siitä kellekään, Jackson paljasti haastattelussa.

Sittemmin vuonna 2009 menehtyneen Michael Jacksonin keskimmäinen lapsi on luonut omaa uraansa. Paris Jackson on tullut tunnetuksi mallin työstään, minkä lisäksi hän on myös kokeillut siipiään myös näyttelijänä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja